Kælder Opbevaringsrum Idéer

Kælder Opbevaringsrum Idéer  Næsten alle kunne bruge noget ekstra lager i deres hjem og kælderen er en uudnyttet ressource. Uanset om den er færdig eller ufærdig, er kælderen den rigtige størrelse og form for at tilføje ekstra lagerplads. Afhængigt af hvor meget plads der er til rådighed, kan du endda overveje at omdanne rummet til et skabsrum eller et fuldt opbevaringsrum. rum ideer omfatter måder at organisere rummet på.

Organiserede opbevaringsbakker

Opbevaringsbakker kommer i en bred vifte af størrelser og farver, hvilket gør dem til et godt valg. Skufferne beskytter mod vandskader og holder alt inde i tørt. Gennemsebakker passer bedst til de ting, du bruger ofte, fordi du nemt kan se, hvad der er inde i hver bin. For ferieindretninger og genstande, som du kun bruger et par gange om året, skal du bruge farvede bakker og bånd en detaljeret liste over boksens indhold på ydersiden. Brug forskellige farver og koordinere hver farve med en anden type opbevaring, som f.eks. Rød til Juledekoration, grøn til udendørs emner og blå til barnets legetøj.

Hvis du bruger kælderen som et legerum eller et barns soveværelse, skal du kigge efter åbne opbevaringsbakker i lyse primære farver. Båsene sidder på skrå hylder, som lader børnene ser hvad der er inden for hver bin.

Væg-til-væg-opbevaring

Væg-til-væg-opbevaring i din kælder giver dig mulighed for at organisere dine ejendele, men giver også plads til underholdning eller mulighed for at Brug rummet som et soveværelse. Linjer væggene i rummet med kraftig opbevaring, hvis du bruger rummet lige til opbevaring. Træhylder eller laminathylder passer bedre til et rum til flere formål, fordi hylderne kommer i forskellige farver og stilarter. hylder, eller brug mindre kasser, stofbeholdere og glasbeholdere til at holde emnerne. Vedhæft et notatkort til forsiden af ​​hver bin eller boks for at minde om, hvad hver enkelt holder.

Dobbeltopbevaring

Kælderen i dit hjem kan betjene flere anvendelser, som f.eks. Et rekreativt værelse og opbevaringsrum eller skabsrum og bryggers. I dette tilfælde skal du have opbevaringsmuligheder, der tjener flere anvendelser. Se efter bænkpladser, der løfter op for at afsløre opbevaring under Et gammelt bagagerum eller en stak kufferter tjener som et bord til rummet, men har også opbevaring indeni. Eller slib et kælderområde væk og gem din opbevaring bag et gardin.

Anden Artikel

Badeværelset Redecorating Tips
Sådan genoplives et Clawfoot Tub
De billigste måder at opbygge en skur på
Sådan Rens Grout Haze fra glaserede fliser
Typer af vinduer til et trærammehus
De bedste lys til at sætte i et ophængt loft
Sådan fjernes ark linoleum
Sådan installeres Pergo Laminated Flooring
Sådan Lay Laminite Gulvbelægning
Sådan erstatter du brusebad
Sådan fremstilles Trim Molding
Hvordan man borer et hul gennem en asfalt-indkøringsflade
Sådan installeres en laminatgulve trappe