Installationsvejledning til pejs

Installationsvejledning til pejs  Når man påbegynder projektet om at installere en pejs, vil projektets vanskelighed afhænge af placeringen og stilen på pejsen, som du ønsker at installere. Uanset om du lægger en pejs på dit badeværelse eller gårdhave eller erstatter en ældre pejs, kan du selv gøre det.

En gas pejs er billigere

Det er billigere at installere en gas pejs end en brændeovn. Med en brændeovn skal den udluftes, hvilket kræver installation af ildstedet og skorstenen. Med en gas pejs alt hvad du behøver er den centrale enhed og et sted at stikke i pejsen, eller et stabilt sted at sætte gel enhed. Dette reducerer installationsomkostningerne. De er nemme at installere på en gårdhave, i en lejlighed, en lejlighed, en RV eller et hus.

Installation af en gas pejs

Hvis du udskifter en brændeovn, skal du lukke den gamle pejs skorsten til at blokere udkast. Hvis den elektriske enhed passer ind i din gamle pejs, kan du placere den inde i den eksisterende ildåbning. Hvis ikke, skal du opbygge et nyt ildsted. Husk, når du installerer det, skal der være et tilstødende sted at tilslutte eller placere gelenheden.

Tips til installation af en brændeovn

Når du vælger designen af ​​din brændeovn og røggas, er der nogle faktorer, som skal overvejes. Du skal overveje gulve, vægge, komfurrøret og skorstenen. Med en brændeovn skal du have en skorsten. Når du designer en skorsten, husk, jo højere jo bedre. Den skal stå mindst tre meter over taget. Komfurrøret forbinder komfuret med skorstenen og skal være 18 tommer fra brændbare materialer. Det er forsigtigt at medtage et varmeskærm i dit design for at buffere komfurets rør. Komfuret selv skal være otte tommer væk fra brændbare materialer.

Forbered gulvet

Hvis du vælger at installere en brændeovn, skal du forberede gulvet. Når du vælger dit gulv, skal du redegøre for vægten af ​​din pejs, og den skal opfylde byggekoder og lokale brandkoder. Gulvet skal være ubrændbart. Vælg et materiale til gulvet, der er mindst 1 'tyk. Forstærk gulvbjælkerne med træbøjle for at holde dem fra at krumme.

Installation af skorstenspotter

Hvis du planlægger at installere en brændeovn, skal du skal installere både en ild og skorsten Installering af en skorstensgryde er et simpelt projekt Skorstenspotter er den lille struktur, der sidder oven på en skorsten, der har til formål at forbedre pejsudkastet. Først skal der fastgøres et trådnet på toppen af skorstenen åbning.Dette vil hjælpe med at forhindre udvendige genstande at komme ind gennem røgen.Når du fjerne overflødig flise flise indtil det er niveau med skorstenen top. På dette tidspunkt lægge 3 inches af mørtel omkring røgen og placere skorstenen potten Ind i mørtelen. Skub morteren omkring bunden af ​​skorstenen for at sikre, at den er sikker.

Anden Artikel

Sådan skæres rustfrit stålfliser
Sådan limes tæppe til træ
Hvordan man blæser nyt trykbehandlet træ
Sådan Remodel Bath Tile
Laminatgulve og tunge klaverer
De billigste måder at opbygge en skur på
Hvordan virker en nul clearing pejs arbejde?
Trykbehandlingen af ​​træ
Hvad er fordelene ved træskruer?
Tilskud til løsning af historiske boliger
Design stil ideer til et toscansk tema
Forseglet Grout Tile Vs. Uforseglet Grouted Tile
Sådan tilberedes et gulv til linoleum
Fordele ved indramning med 2x8 tømmer
Sådan fjernes ark linoleum
Sådan Stick Fliser til Træ
Rør Threader Instruktioner
Hvordan man opbygger en indendørs golfkørsel
Lydisoleringstips
Sådan fjerner du gammel hardware