Hvordan man opbygger et korrugeret tag

Hvordan man opbygger et korrugeret tag 

Instruktioner

1.

Træk dampspærren ud på dit tag. Størrelsen af ​​dampspærren skal være tilstrækkelig til at dække taget. Ideelt set bør dampspærren placeres under det korrugerede tyndak. For at sikre, at der ikke opstår fugt eller fugt på tinens underside. Du kan negle barrieren til strukturen med lige store intervaller for at sikre, at den forbliver på plads. Dampbarrieren skal hænge over kanterne. Efter installationen af ​​det bølgede tyndak kan du trimme den ekstra del.

2.

Start fra et hjørne af taget og arbejd dig over resten af ​​taget. Det bølgede tyndak skal hænge over tagets opbygning til dræning, så sne eller vand kan falde let af. To tommer af tinpladerne skal hænge over kanten af ​​strukturen.

3.

Bed nogen om at holde tin, indtil du justerer de bølgede tinplader på strukturen. Når arkene er placeret nøjagtigt, skal du sikre dem på plads ved at bruge skruer placeret med et lige interval på omkring 10 inches fra hinanden for at skabe symmetri. Skruerne og tyndaket skal være af samme farve.

4.

Når først den første række ark er sikret, skal du placere den anden række af ark. Placer arkene på en sådan måde, at to tommer overlapper den første række.

5. Når du har dækket hele strækningen af ​​taget, skal du sætte kamperne. Sørg for, at kamperne overlapper hinanden og er sikret med samme farvede skruer.

Tips og advarsler

 • Ekstra forsigtighed skal tages under håndtering af tinplader for at forhindre skade på deres skarpe kanter.
 • Borte er de dage, hvor tyndagene bliver rustne og ser lurvede ud. Takket være teknologiens fremkomst har meget ændret sig i form af tyndag. De nyeste bølgede tage fås i forskellige farver. De fleste af disse tag er vejrbestandige og kommer i ark 42 tommer bredt med 10 fod lang. Den bedste del om disse bølgede tin tag er, at de kan installeres af næsten alle.

  Anden Artikel

  Beton u0026 Husreparation
  Hvordan man opbygger en handicapbruser
  Sådan installeres en indvendig dør, der ikke er præhung
  De bedste lys til at sætte i et ophængt loft
  Sådan tilberedes et gulv til linoleum
  Gulvbelægning Gulvbelægning
  Typer HardiePlank Siding
  Elværktøj til nedrivningsarbejde
  Cavity vægisoleringsmetoder
  Liste over værktøjer til byggeri
  Sådan installeres Hardwood Trim
  Typer af Drill Chucks
  Sådan erstatter du brusebad
  Sådan bruges en Pneumatic Floor Nailer
  Sådan renoveres Formica bordplader
  Sådan tegner du en dampbad
  Sådan vælges den bedste type træ gulvbelægning
  Kælder Opbevaringsrum Idéer
  Flise Gulvkantning
  Laminatgulve og tunge klaverer