Hvordan man opbygger en handicapbruser

Hvordan man opbygger en handicapbruser 

1.

Opret en skridsikker overflade på badeværelset. Monter en skridsikker bademåtte eller tilføj gritty applikationer til bunden af ​​brusebadet.

2.

Monter grebhåndtag og søjler. Vedhæft håndskinner for at yde støtte, mens du kommer ind eller ud af brusebadet. Sørg for, at skinnerne er placeret i en højde, der sikrer korrekt støtte, når du greb.

3.

Køb en af ​​de forskellige sorter af brusestole, der findes på markedet. De fleste af disse stole er lavet af plastik. Plast stole kan glide - så sørg for, at stolbenene har passende greb til at holde dem på badeværelset gulvet. Kontroller, at stolen er tilstrækkelig høj til at nå håndtagene for at tænde og slukke for bruseren.

4.

Installer håndbruser. Håndbruseren giver nem brug, er fleksibel og sikker.

5.

Invester i en bademåtte uden for bruseren for ikke at glide, når du forlader brusebadet. Disse måtter er placeret lige uden for brusebadet. De er lavet med specielt non-skid materiale. En person kan stå på dem og tørre sig selv uden at risikere et fald.

6.

Forstør brusen for at give adgang til kørestol. Dette er en mere kostbar indsats, kan være værd at investeringen. Roll-in brusere er gode muligheder for dem, der bruger en kørestol. Du kan bare rulle op i stolen og nyde et bad.

Statistikker viser, at der opstår flere ulykker, mens du tager et bad. Tilføj til, at enhver form for handicap eller fysisk udfordring og at tage et bad kan blive farligt. Et handicap-brusebad udstyret med det rigtige sikkerhedsudstyr og accouterments kan gøre brusebadets oplevelse en fornøjelig og sikker. Der er mange tilbehør, der er let tilgængelige på markedet, der kan gøre brusekabinen sikker og tilgængelig. Gennemse alle online hardwarekataloger eller besøg en butik for at se de seneste forbedringer. En person behøver ikke at bruge mange penge for at få et handicapbruser, hvis de er praktiske med værktøjer.

Anden Artikel

Sådan opsætter du en stige
Sådan bruges en skrue pistol
Ideer til en to-bil garage
Sådan Rens Grout Haze fra glaserede fliser
Sådan konverteres en dresser til et bad forfængelighed
Elværktøj til nedrivningsarbejde
Sådan fjerner du lim på Formica
Ny teknologi til huse
Instruktioner til at opbygge Haveskure
Typer af vinduer til et trærammehus
Forskellige typer træ døre
Trappe Rail krav
Tilskud til løsning af historiske boliger
Sådan renoveres Formica bordplader
De bedste lys til at sætte i et ophængt loft
Hvordan man opbygger en indendørs golfkørsel
Sådan erstatter du brusebad
Stålrammeværktøjer
Hvordan man blæser nyt trykbehandlet træ
Kælder Opbevaringsrum Idéer