Hvordan man laver undergulve i metalhuse

Hvordan man laver undergulve i metalhuse 

1.

Placer et stykke krydsfiner på de bare metalbjælker med træets lange akse efter metallet. Skub krydsfiner ind i det hjørne, hvor du ønsker at begynde. Markér hver ende af krydsfiner med din blyant midt i den nærmeste bjælke. Lav en linje mellem dine blyantmærker med din kalkboks. Skær langs linjen med din cirkelsav for at gøre krydsfiner lige bred nok til at nå centrum af bjælken. Løft krydsfiner, skub klæbemiddel på toppen af ​​hver bjælke og læg træet tilbage i hjørnet.

2.

Træk gennem træ og metal hver 10 tommer langs længden af ​​krydsfiner langs hver bjælke. Skub en bolt gennem toppen af ​​hvert hul. Klatre under træet, skub en vaskemaskine på hver bolt, drej på en møtrik og stram den med din justerbare skruenøgle.

3.

Fortsæt med at lægge krydsfiner på bjælkerne for at dække gulvet . Skær hvert stykke krydsfiner for at bryde midt i en bjælke. Trim længden af ​​krydsfiner, så sømmen adskilles med mindst 12 tommer. Påfør lim til hver bjælke, før de skårne stykker lægges og boltes på plads.

4.

Påfør en limkugle vinkelret på krydsfinerens længdeakse. Placer en perle af klæbemiddel hver 18 tommer. Spil et stykke kvart-tommer krydsfiner oven på klæbemidlet. Spik kvart-tommer krydsfiner til den femogtyvende-tommer krydsfiner base med dine 6d negle. Placér en søm hver 10 tommer i træk langs længden af ​​kvart-tommer krydsfiner. Placér en række med 6d negle hver 12 inches over bredden af ​​det øverste lag af krydsfiner.

5.

Fortsæt limning og spikning af kvart-tommer krydsfiner over den eksisterende base. Læg kvart-tommer træet vinkelret på bundlaget. Skær træet, hvis det er nødvendigt for en passende pasform, når du når væggene modsat fra dit udgangspunkt.

Metalbjælker er almindelige i fremstillede boliger. Tilføjelse af en undergulv til dine metalbjælker vil give en solid base til installation af dit færdige gulv. Vedhæftning af trægulv til metalbjælker er lidt mere udfordrende end på et træbjælkehus. Særlige teknikker og et dobbeltlag af krydsfiner er nødvendige for at fastgøre træets undergulv til metalbjælkesystemet og opnå en glat, flad overflade, der er nødvendig til installation af den nye gulv.

Anden Artikel

Sådan Remodel Bath Tile
Trappe Rail krav
Hvad er et rødt og grønt tagsikkerhedssystem til stilladser?
Sådan opsætter du en stige
Badeværelset Redecorating Tips
Flise Gulvkantning
Sådan erstatter du brusebad
Sådan installeres en indvendig dør, der ikke er præhung
DIY Betonpolering
Trykbehandlingen af ​​træ
Sådan limes tæppe til træ
Sådan fjernes ark linoleum
Design stil ideer til et toscansk tema
Sådan Lay Laminite Gulvbelægning
Typer HardiePlank Siding
American Standard Toilet Lækage Reparation
Typer af vinduer til et trærammehus
Sådan afslutter du nye trægulve
Beton u0026 Husreparation
Telefoninstallations- og reparationsværktøjer