Hvordan man laver konstrueret løvtræ

Hvordan man laver konstrueret løvtræ 

1.

Dæk hele undergulvet i gulvfilt, rul det ud i lidt overlappende rækker og hæft det med en hæftemaskine. Skær filten efter behov for at passe sammen med en kniv.

2.

Læg det første kursus af gulvbrædder langs startvæggen, med de ender, der er tilsluttet, og den rillede side vender mod væggen . Forlad 1/2 tommer fra kanten af ​​brædderne til væggen.

3.

Nail ned det første kursus med en trimspikpistol, sæt et negle om hver fod langs begge kanterne af brædderne. Brug en midsav til at skære brædderne i enderne efter behov.

4.

Gentag processen for de næste to eller tre kurser, lås brædderne på plads langs deres tunge- og-sporet kanter og spik dem ned med neglepistolen.

5.

Læg kurserne med din pneumatiske gulvstifter, når du har håndinstalleret nok gulv for at tillade hæftemaskinen sidde på den. Hæk stifteenhedens frontdyse ned over fronten og skub i gulvklammerne gennem siderne i en nedadgående vinkel.

6.

Arbejd dig over gulvet, kursus ved selvfølgelig bruge gulve hæftemaskine og skære endestykkerne på geringssav. Når du 're nær den modsatte væg og kan' t passe hæfteenheden der mere, installere de sidste par brædder i hånden som med første dem.

7.

Skær endelige forløb brædder langs deres længder med en tabel oplevede at passe mod væggen med en 1/2-inch plads der. Din gulv trim vil dække rummet.

Tips og advarsler

 • Brug e I beskytter dig, når du skærer brædderne.
 • Udviklet trægulve er normalt lavet af et sammensat træmateriale, toppet med et lag af færdig hårdttræ. Dette gør tavlen tyndere og lettere at arbejde med end med solidt hårdt træ. Udviklet løvtræ installeres på samme måde som solidt hårdttræ, herunder nødvendigheden af ​​at forlade en lille plads omkring omkredsen af ​​gulvet (skal dækkes af trim senere), så gulvet kan udvides med klimaændringer.

  Anden Artikel

  Sådan genoplives et Clawfoot Tub
  Sådan installeres en laminatgulve trappe
  Sådan fjernes ark linoleum
  Sådan installeres brusebadets vægpaneler
  Sådan installeres Vinyl Baseboard Trim
  Sådan Lay Laminite Gulvbelægning
  Sådan isoleres bag gips
  Liste over værktøjer til byggeri
  Forseglet Grout Tile Vs. Uforseglet Grouted Tile
  Køkken Idéer: Fuldt vægskabe og et indbygget skrivebord
  Ideer til en to-bil garage
  De billigste måder at opbygge en skur på
  De bedste lys til at sætte i et ophængt loft
  Sådan vælges den bedste type træ gulvbelægning
  Stålrammeværktøjer
  Sådan Rens Grout Haze fra glaserede fliser
  Badeværelset Redecorating Tips
  Telefoninstallations- og reparationsværktøjer
  Laminatgulve og tunge klaverer
  Den bedste jord til komprimering