Hvordan man blæser nyt trykbehandlet træ

Hvordan man blæser nyt trykbehandlet træ 

1.

Lad dit trykbehandlede træ tørre og overholde dets omgivelser. For eksempel, for et dæk lavet af nyligt købt træ, skal træet tørre i to dage for at sænke fugtighedsindholdet. Når du trykker på dit trykbehandlede træ, mens det er vådt, forhindrer pletten helt i at trænge ind i træet og vil gøre farvningsprojektet ubrugeligt.

2.

Rens dit trykbehandlede tømmer hvis du har et gammelt dæk ved hjælp af dækrens, en skrubbe og en vandslange. Bland renseren i en 5-gallon spand, påfør direkte på det behandlede træ og skrubbe kraftigt. Vask renseren med en sprøjtedyse og gentag om nødvendigt. Lad plankerne tørre ud i 24 timer - i tilfælde af gammelt behandlet tømmer - før du forsøger at plette træet.

3.

Påfør trækonditioneringsmiddel til din behandlede træ. Balsammen vil hjælpe med til at forhindre pletter af pletter på dit træ. Brug en sprøjtepumpesprøjte og spray balsammen direkte på træet. Lad ikke balsammen samle på det behandlede træ, men hvis det gør, skal du bruge en bomuldsklud til at fjerne overskydende. Lad balsammen oprette i 8 til 10 timer før påføring af plet.

4. Bland din plet før du påfører træet. Din plet skal være udvendig plet til udendørs behandlet træ og interiør til indvendigt træ. Du kan anvende pletten på to måder: med elektrisk maling / plet sprøjte eller en rulle og børste. Til sprøjteapplikationen skal du vælge en dag, hvor der ikke er regn eller vind. Hæld pletten ind i sprøjten og sprøjt direkte på det behandlede træ. Brug en bomuldsark til at tørre overflødig plet væk. Du ønsker ikke pletbassering på træet.

5.

Træk pletten på træet med en malingsrulle, idet man skal være opmærksom på områder mellem det behandlede træ. Brug en børste til at påføre pletten i områder, der er svære at nå med rullen. I begge applikationer - sprøjt og rulle på - påfør flere frakker, om nødvendigt, forlader to timer mellem lagene i tørretiden.

Trykbehandlet træ har den unikke evne til at modstå elementerne, selv uden yderligere forberedelse. Men over tid - sædvanligvis tre til fem år - behandlet træ vil falme og tørre ud, hvilket forårsager væddeløb og grimt udseende. Farvning af dit trykbehandlede træ vil hjælpe med at bevare det. Den gennemsnitlige, selvstændige boligejer kan plette et trykbehandlet projekt om seks til otte timer afhængigt af projektets størrelse og omfang.

Anden Artikel

Badeværelset Redecorating Tips
Hvordan man borer et hul gennem en asfalt-indkøringsflade
Sådan genoplives et Clawfoot Tub
Sådan ændrer du en kranelygte
De bedste lys til at sætte i et ophængt loft
Beton u0026 Husreparation
Sådan tilberedes et gulv til linoleum
Elværktøj til nedrivningsarbejde
Sådan Lay Laminite Gulvbelægning
Sådan fjerner du gammel hardware
Sådan vælges den bedste type træ gulvbelægning
Sådan installeres Vinyl Baseboard Trim
Den bedste jord til komprimering
Sådan isoleres bag gips
Kælder Opbevaringsrum Idéer
Trykbehandlingen af ​​træ
Sådan installeres en laminatgulve trappe
De billigste måder at opbygge en skur på
Liste over værktøjer til byggeri
Sådan fjernes ark linoleum