Hvad er fordelene ved træskruer?

Hvad er fordelene ved træskruer? 

Drejningsmoment

På grund af, hvordan trådene begraver sig i træ, kan de faktisk bruges i stedet for klemmer. Tråde bidder ind i træet, hvilket skaber drejningsmoment mellem skruens hoved og de to stykker træ, der sammenføjes. Hvis træet har en kæde eller et hul, der ikke kommer sammen, vil skruerne trække træet sammen med kraft. Hvis lim sættes til de to stykker træ, før skruen påføres, dannes en permanent binding med skruen som en permanent klemme.

Aftagelig

En overset fordel af skruer --- de kan fjernes. Ved genoprettelse, reparation eller hvis du indser, at du har lavet en fejl og skal tage et skridt baglæns, det faktum at du kan fjerne en skrue er uvurderlig. For at demontere et dæk, møbler eller et træbearbejdningsprojekt, hvis det har skruer, kan de fjernes.

Let at bruge

Træskruer er nemme at anvende. har et meget skarpt spids, der let starter og trænger ind i træet. Du kan bestemme deres placering og med de fleste bygningsapplikationer kan du bruge en træskrue uden at bore et pilothul. Hvis du skal bore et pilothul i hårdttræsprogrammer, så kan forborre og sætte en skrue ind fra enhver vinkel, på hovedet, sidelæns eller på steder, der er meget stramme og utilgængelige. Træskruer er også hurtigere end negle.

Billig og alsidig

Træskruer er relativt billige. Af en eller anden grund behøver du ikke så mange skruer som negle til samme applikation. Du kan få specialiserede skruer til spånplader, hårdt eller blødt træ i enhver længde. Træskruer fås i hærdede stålvarianter i forskellige farver som antik messing, og du kan også købe dem behandlet til udendørs brug for at afstøde rust.

Styrke

Træskruer er stærkere end negle. I områder, hvor stress fra vind, vægt eller tung trafik opstår, gør skærestyrken på skruerne Nails kan bryde, bøje eller forskyde. Skruerne har en meget højere trækstyrke og vil ikke løsne som negle. Hvis en skrue tilfældigvis bliver løs af en eller anden grund, kan den strammes op igen. Træskruer har altid været den overlegne måde at fastgøre træ til træ. Der er forskellige designs til hårdttræ, blødt træ, udvendige og indvendige applikationer. Der er nøjagtige længder for delikat træ snedkerarbejde, og de er nemme at styre. Hvis der er valg mellem skruer og negle, er det næsten altid fordelagtigt at bruge skruer på ethvert træbearbejdningsprojekt.

Anden Artikel

Sådan installeres Hardwood Trim
Sådan Rens Grout Haze fra glaserede fliser
Elværktøj til nedrivningsarbejde
De billigste måder at opbygge en skur på
Sådan bruges en skrue pistol
Rør Threader Instruktioner
Hvordan virker en nul clearing pejs arbejde?
Typer af vinduer til et trærammehus
Sådan afslutter du nye trægulve
Udskiftning af lofter til fabrikater
American Standard Toilet Lækage Reparation
DIY Betonpolering
Sådan skæres rustfrit stålfliser
De bedste lys til at sætte i et ophængt loft
Sådan beregnes hvor meget et fotovoltaisk system producerer
Badeværelset Redecorating Tips
Telefoninstallations- og reparationsværktøjer
Hvordan man borer et hul gennem en asfalt-indkøringsflade
Hvad er et rødt og grønt tagsikkerhedssystem til stilladser?
Hvordan man laver undergulve i metalhuse