Hvad er et rødt og grønt tagsikkerhedssystem til stilladser?

Hvad er et rødt og grønt tagsikkerhedssystem til stilladser? 

Identifikation

På grund af det indviklede design af stilladser og de mange individuelle dele, der er nødvendige for korrekt montage, er der udviklet et mærkesystem med hensyn til konstruktion og modifikation af stilladser, der er almindeligt anerkendt. Den består af tre farvede tags, og beskrives som følger:

u0026 # x2022; Grøn - Denne farvelabel betyder, at stilladset er sikkert til den tilsigtede brug.

'Yellow' - En gul markering på et stillads angiver, at stilladset var konstrueret på en måde uden for normen for at opfylde specifikke arbejdsvilkår eller krav. Alle forsøg skal gøres for at gendanne en gul tag til en grøn mærke så hurtigt som muligt.

u0026 # x2022; Rød - Denne farvemærke angiver stilladset er uegnet til brug.

Krav

Grønne tags placeres ofte på stilladser, efter at hver sektion er konstrueret og inspiceret. De gule mærker skal angive arten af ​​de ændringer, der er foretaget på stilladset, hvilke forebyggende foranstaltninger der skal træffes for at mindske risikoen, og navnet på den enkelte eller repræsentant, der er ansvarlig for modifikationer af stilladset. Røde mærker placeret på stillads skal angive 'FARE - UNFIT FOR USE', og mærket skal indeholde projektnummer og navn og dato for inspektionen samt årsagen til den røde tag (dvs. 'erektion i gang' 'Demontering pågår'. ')

Forordning

Arbejdstilsynet (OSHA) har for øjeblikket ingen regler på plads, der kræver brug af stillads sikkerhedsmærker. OSHA er imidlertid agenturet ansvarlig for at sikre procedurer for korrekt montage, modifikation og demontering af stilladser.

Overvejelser

Inden passende mærke skal placeres, skal en kompetent person inspicere stilladserne. Ifølge OSHA betyder en kompetent person, der er i stand til at genkende farlige forhold eller situationer og har beføjelse til at træffe korrigerende foranstaltninger. Farlige tilstande omfatter nærliggende kraftledninger, ustabile jord eller beskadigede stilladsdele.

Advarsel

For at sikre, at de rigtige farvede sikkerhedsmærker altid er på plads, er det almindeligt accepteret, at kompetente personer skal inspicere stilladser hver syv dage fra erektion indtil det tages ned, efter nogle perioder med vådt vejr eller høje vindme, der kan have svækket stilladset og efter eventuelle ændringer eller tilføjelser. Byggearbejdere bruger stilladser som en midlertidig platform til at stå på og udføre arbejde over jorden. På grund af den komplicerede karakter af sin konstruktion og de mange dele, der er nødvendige for korrekt montering, er et trefarvet tagsystem blevet udformet til at underrette borgere og arbejdere om stilladsernes status og dermed maksimere sikkerhed og effektivitet.

Anden Artikel

Kælder Opbevaringsrum Idéer
Rør Threader Instruktioner
Sådan tilberedes et gulv til linoleum
Trappe Rail krav
Hvordan man borer et hul gennem en asfalt-indkøringsflade
Sådan fremstilles Trim Molding
De billigste måder at opbygge en skur på
Laminatgulve og tunge klaverer
Den bedste jord til komprimering
Liste over værktøjer til byggeri
Sådan fjerner du gammel hardware
Beton u0026 Husreparation
Sådan Lay Laminite Gulvbelægning
Hvordan virker en nul clearing pejs arbejde?
Sådan erstatter du brusebad
Sådan installeres Vinyl Baseboard Trim
Ideer til en to-bil garage
Sådan limes tæppe til træ
Ny teknologi til huse
De bedste lys til at sætte i et ophængt loft