Gulvbelægning Gulvbelægning

Gulvbelægning Gulvbelægning  Når man beslutter hvilket gulvmateriale der skal bruges, skal fordelene og ulemperne af hver være kritisk vejet, fordi dit valg kan vare dig 10 år eller mere og vil have efterfølgende vedligeholdelsesomkostninger. Boligejerne foretrækker måske tæppe for komfort eller æstetiske årsager; Gulvtæppet har dog sine ulemper i forhold til andre typer moderne gulve i dag.

Sundhedsrisici

Gulvbelægning er et naturligt sted til opsamling af støv og støvmider, ifølge U.S. Environmental Protection Agency. Dette udgør en sundhedsrisiko for alle, som bor i huset eller bygningen. Gulvtæppe bør undgås, hvis folk, der bor i huset, har åndedræts- eller allergiproblemer. På samme måde advarer EPA forbrugerne om, at ny tæpper kan udsende kemikalier, der forårsager hovedpine, hudirritationer eller åndenød.

Vedligeholdelsesudgifter

Vedligeholdelsesomkostningerne til gulvtæpper er noget dyre i forhold til vedligeholdelsen af ​​andre typer gulvmaterialer. Gulvtæpper kræver hyppigere støvsugning i forhold til træ, fliser, laminat, sten eller betongulve og øger dermed elpriserne. Også en professionel tæppestation til fuldstændig fjernelse af akkumuleret snavs, støv eller pletter på tæppet bærer en stor omkostning, når de fleste andre typer gulve kan rengøres grundigt med bare en moppe og kost.

Hvis ikke ofte rengjort, gulvtæpper kan absorbere kæledyr lugt og andre uønskede lugt, hvilket kan være svært at helt fjerne eller rengøre. Hvis vandet konsekvent spildes på gulvtæppet, eller der er en vedvarende fugtkilde, som i fugtige klimaer, er skimmelsen tilbøjelig til at udvikle sig på undersiden af ​​gulvtæppet, der forårsager sundhedsrisici og nogle gange kræver en professionel tæpperensor, der specialiserer sig i skimmelsvampbekæmpelse.

Skaderegler

Gulvtæpper er normalt lavet af mindre elastiske materialer end andre gulvtyper, der øger sandsynligheden for skade. Tæppeløkker kan let yanked af kæledyrskloer og møbler forårsager skader, der er vanskelige at reparere.

I modsætning til hårde gulve kan udslip har en langvarig virkning på tæpper. Nogle tæpper tilbyder i dag pletbeskyttelse, men andre jord nemt - og nogle gange permanent - gør dine eneste muligheder for at skjule pletten eller erstatte gulvtæppet i hele rummet.

Lang levetid

Størstedelen af ​​tæpper er lavet af syntetiske materialer. Syntetiske tæpper har en relativt kort levetid - nogle gange så kort som 10 til 15 år - på grund af den konstante slitage, der opstår. Selvom andre tæppe muligheder, som uldfibertæpper, kan vare op til 30 år, kan andre gulvmaterialer, såsom fliser, vare hele levetiden, hvis de installeres korrekt, ifølge 'This Old House' magasinet.

Anden Artikel

Tile Underlayment Options
Tilskud til løsning af historiske boliger
Sådan påføres Vinyl Gulvbelægning
Telefoninstallations- og reparationsværktøjer
Sådan bruges en skrue pistol
Fluorescerende lyspærer fakta
Sådan konverteres en dresser til et bad forfængelighed
Sådan Stick Fliser til Træ
Sådan fjerner du gammel hardware
Forskellige typer træ døre
Sådan genoplives et Clawfoot Tub
Sådan opdateres Moen Bath u0026 Shower Fixtures
Sådan fjernes ark linoleum
Ny teknologi til huse
Sådan installeres Pergo Laminated Flooring
The History of Cavity Wall Insulation
Fordele ved indramning med 2x8 tømmer
Sådan installeres brusebadets vægpaneler
Sådan installeres løvtræ på en betonplade
Hvordan virker en nul clearing pejs arbejde?