Gør det selv: Gulvvarme

Gør det selv: Gulvvarme 

1.

Tegn et diagram på grafpapir i det rum, hvor du planlægger at installere gulvvarmesystemet. Vær opmærksom på målingerne af rummet på diagrammet, og vis hvor der findes permanente genstande, såsom toilettet, i badeværelserne. Videresend tegningen til leverandøren for at få et specialdesignet sæt af varmemåtter leveret til dit hjem. Bestil en termostat med en automatisk timer til styring af gulvvarmesystemet. Lad en elektriker installere et nyt kredsløb, der er dedikeret til gulvsystemet for at undgå overbelastning. Kredsløbet skal have en GFCI-sikring (ground fault circuit breaker) for sikkerhed.

2.

Test varmemåden for kontinuitet med en elektrisk måler, så snart du har pakket matten ud. Fastgør alligatorklipet til den ene ende af elkablets elektriske kabel, og rør den anden spids af måleren til den anden ledning. Måleren tændes eller lyder en tone, hvis strømmen kan strømme uhindret gennem kablet. Nogle gulvmåtteproducenter leverer en meter med matten. Hvis ingen måler kommer med din matting, er det ikke et dyrt emne at købe.

3.

Monter betonbagbræt over undergulvet. Tæt sømmen i bagpladen med vandtæt tape. Rengør alt snavs fra bagsiden med et støvsuger.

4.

Brug en hakket trowel til at sprede et lag tyndt morter på betonbagerbrættet. Tryk gulvvarmemåleren i tyndsætet. Følg instruktionerne i installationsmanualen, der følger med gulvvarmesystemet, til korrekt placering af sensoren, der forbinder termostaten. Test gulvmåden for kontinuitet, inden du begynder flisinstallationen.

5.

Spred et andet lag tynde sæt over gulvmattan med en trowel med en glat kant. En hakket trowel kunne muligvis kalde det elektriske kabel, hvilket forårsager en kort, og gulvvarmen vil ikke fungere. Installer keramiske eller natursten fliser på tinset, ved hjælp af afstandsstykker mellem fliserne for at holde dem jævnt fordelt. Lad det flisebelagt gulv tørre natten over, inden foderprocessen påbegyndes.

6.

Fjern afstandsstykkerne mellem fliserne og fugemassen med en fugemasse. Det er en god ide at blande et latexadditiv i fugemassen for at muliggøre udvidelse og sammentrækning af flisegulvet, når varmen er i brug. Tør overskydende fugemasse af fliserne af med en fugtig svamp, inden den tørrer. Poler ud af eventuelle resterende fugemasse med et frottéservietør.

7.

Lad det flisebelagt gulv tørre i syv til ti dage, før du tænder varmen til gulvet; instruktionsmanualen giver dig den anbefalede tørretid. Har en autoriseret elektriker foretaget de endelige forbindelser af gulvvarmesystemet til termostaten og det dedikerede elektriske kredsløb.

Gulvvarme er et populært projekt for den praktiske, gør-det-selv-person. Du kan nyde den behagelige fornemmelse at gå på varme gulve selv på den koldeste dag. Varmen udstråler for at opvarme rummet uden udkast, støv og allergener, der er omrørt af tvungne luftvarmesystemer. Omkostningerne ved drift af gulvbelægning afhænger af klima- og nytteomkostningerne, hvor du bor. Dæk gulvvarmesystemet med keramik eller natursten giver effektiv brug af brugen; Disse gulvbelægninger holder varmen længere end andre typer gulvbelægninger.

Anden Artikel

Stålrammeværktøjer
The History of Cavity Wall Insulation
Kælder Toilet Valg
DIY Betonpolering
Sådan konverteres en garage til et studie
Sådan rammer du en mur med en dørklap
Sådan opsætter du en stige
Trappe Rail krav
Fordele ved indramning med 2x8 tømmer
Sådan opdateres Moen Bath u0026 Shower Fixtures
Kælder Opbevaringsrum Idéer
Sådan Remodel et loft soveværelse
Hook u0026 Loop Sleeving
Trykbehandlingen af ​​træ
Sådan Rens Grout Haze fra glaserede fliser
Beton u0026 Husreparation
Laminatgulve og tunge klaverer
Typer HardiePlank Siding
Sådan fjernes ark linoleum
Typer af vinduer til et trærammehus