Gør det selv Finishing en kælder

Gør det selv Finishing en kælder 

Instruktioner og retningslinjer

1.

Kontroller kælderen omhyggeligt for fugt og lækager.

Test kondensniveauerne ved at placere et lille spejl mod væggen. Hvis spejlet viser dråber eller tåge et par timer senere, betyder det, at kondens forårsager nogle kælderfugt. Brug af fans hjælper med at ventilere området og løse kondensproblemer; en affugter vil også hjælpe.

2.

Reparér alle revner og lækager --- du kan finde maling og blandinger specielt lavet til at fjerne fugt i en boligforbedringsbutik. Tæt vægge og gulv med en vandtæt betonmaling (en slags maling, der bliver en del af det oprindelige murværk).

Afsug eventuelle lækkende led med en blanding af sand og betonmaling. Dæk gulvet med et tykt lag af asfalt dækket med et 2-tommers lag af vandtæt mørtel. Asfaltvandtætningsmasse og cement vil løse mange mindre lækageproblemer. Diskuter eventuelle problemer med fagfolk på din lokale boligforbedringsbutik; der er en række muligheder, herunder vandtætningsmaling og betonprodukter, der stopper lækager.

Aflast vandtrykket mod kælderen ved skrånende klasse væk fra huset. Plante tæt græs for at hjælpe med at skure regnvand.

3.

Overvej mulige planer. De fleste boligejere vil gerne vægge sektioner til opvarmning og tøjvask samt skjule vvs, varme og ledninger. Det er også muligt at oprette andre partitioner til legerum, kontorområder eller tv- og videospilområder.

4.

Overvej gulvet. Et betongulv i god stand gør det ikke behov for meget ændring. Kælder gulv maling, når det vokser, kan skabe en levende effekt. En mulighed er at måle, tape og male i striber eller fliser for at skabe visuel spænding.

For betongulve i kontakt med Jorden nedenunder er det bedre at lægge gulvbelægning af asfaltfliser. Hvis huset er i et tørre klima med lidt potentialelækage, fungerer gulvmaterialer som træ, kork, linoleum og fliser fint.

5.

Nogle kældre har allerede pudsede murvægge kan færdiggøres med hvidvask eller murværk, men de fleste kældre kræver mere arbejde. Der er mange muligheder for væg og loft overflader: komposition boards, fliser, krydsfiner, eller simulerede skove og finer (fås hjemme forbedring butikker). Vælg wallboards og træ facings med isolerende og fugt-resistente egenskaber.

Byg falske vægge og skillevægge ved hjælp af 2 ved 4 træpinde. For at give nok lys til daglig brug, skal du sandsynligvis forlænge kablerne.

6.

Kontroller dine lokale byggekoder for at finde ud af om du skal have en autoriseret elektriker installere yderligere --- selvom lokale love ikke kræver en autoriseret elektriker, kan du måske ansætte en alligevel; elektrisk arbejde er ofte farligt.

Ledninger skal gå ind efter opførelse af pinde som skeletvægge til skillevægge, men inden installation af vægoverfladebehandling og loftmateriale.

7.

Lav kælderen ' s lysforhold er mere gunstige.Kælder vinduer er ofte små og åbne på små udgravninger, der indrømmer lys ind i rummet. Øget dagslys penetration ved at udvide udgravninger uden for vinduerne og bruge rene stoffer til gardiner. En anden mulighed for at øge dagslys penetration er at bruge gennemsigtige glasblokke for at danne skillevægge --- mens glasblokvægge stadig deler rummet, de ikke forhindrer lys i at komme ind i.

Ofte efterladt som ubrugte dele af et hus, kan kældre gøre fantastiske underholdning og familieværelser, hvis de er korrekt konverteret. Store kældre kan give plads til at kombinere hver familiemedlems hobbyer samt lageret til at holde udstyret til de hobbyer. Ombygning af en kælder tager en lille albuefedt, da rummene kan være akavet, tilbøjelige til vandlækage og indrømme lidt naturligt lys. Husejeren, der planlægger godt, kan dog undgå disse problemer.

Anden Artikel

Sådan installeres brusebadets vægpaneler
Sådan skæres rustfrit stålfliser
Sådan konverteres en garage til et studie
Sådan installeres Vinyl Baseboard Trim
Hvordan man laver konstrueret løvtræ
American Standard Toilet Lækage Reparation
Sådan opdateres Moen Bath u0026 Shower Fixtures
Sådan vælges den bedste type træ gulvbelægning
DIY Køkken Booth
Sådan køber du Energy Star Bathroom Vanity Lighting
Forseglet Grout Tile Vs. Uforseglet Grouted Tile
Hvordan man blæser nyt trykbehandlet træ
Sådan bruges en skrue pistol
Sådan Remodel Bath Tile
Sådan oprettes en svalehale
Sådan installeres Hardwood Trim
Sådan isoleres bag gips
Fordele ved indramning med 2x8 tømmer
Sådan installeres Pergo Laminated Flooring
Sådan finder du et hus med postnummer