Elværktøj til nedrivningsarbejde

Elværktøj til nedrivningsarbejde  Smashing vægge og rive betonplader er back-breaking arbejde --- det er derfor der er elværktøj til næsten alle faser af nedrivning arbejde. Værktøjsværktøjer reducerer ikke blot kræfterne til nedrivning, de øger også sikkerheden. Gensidige savskærer skærer træet præcist og muliggør strategisk fjernelse af vægge, mens nedrivningshammer holder hænderne længere væk fra flyvehalse end slædehammere. Med de rigtige værktøjer , rivning kan ske hurtigt, sikkert og effektivt.

'Jack' eller Breaker Hammer

Den klassiske 'big-daddy' af nedrivningsværktøjer er den T-formede jackhammer, også kaldet en breaker hammer. fastgjort til enderne af disse kraftværktøj, hammer flere gange i overflader, så en arbejdstager kan klip og bryde beton, jord og sten. På grund af deres store vægt bruges disse værktøjer kun til banebrydende --- de er så tungt du kan løft dem næppe. Jackhammers er notorisk højt og uhåndterlige, men deres kraft kompenserer for ulejligheden.

Nedrivningshammerboring

Nedrivningshammerborren, der undertiden kaldes nedrivningsboringen, er en lettere, mindre kraftig version af jackhammeren. Nedrivningshammerborren er let nok til at hæve med to hænder, så en bruger kan rive vægge og vanskelige rækværdier. Forskellige tip og bits, der er knyttet til disse værktøjer, er begge gengæld i en hammerende bevægelse og roterer i en roterende bevægelse, således navnet 'hammerboring.'

Gensidigt sav

Den fremadgående sav skærer gennem træ, metal og plast med relativt tynde knive. Blader, der er fastgjort til dette elværktøj, bevæger sig frem og tilbage som en brødkniv. Værktøjet er relativt let og manøvrerbart, så dets knive kan bruges til at skære gennem lofter, vægge, gulve og trange rum. De fleste frem- og tilbagegående savklinger er lidt fleksible, så de ikke bryder let og kan skubbes mellem brædder eller rammer.

Strømforstærker / skraber

Strømstrømsstrimlerne driver skarpe knive over gulvets overflade til afhente, fjerne og skrabe væk gulvbelægninger. En forbrændingsmotor styrker typisk dette værktøj, og det er stærkt nok til at fjerne klæbemidler som mørtel eller limen, der anvendes til linoleum.

Stumpkværn

Stumpkværnen hjælper udendørs nedrivningsprojekter ved at reducere træstubbe til lyschips af træ. Den gasdrevne motor i denne maskine driver kraftige knive eller skiver, som en operatør sænker på en træstub. Spindebladene spiser væk ved stubben, ikke bare over overfladen, men hele vejen ned til rødderne.

Anden Artikel

Sådan ændrer du en kranelygte
Sådan installeres Pergo Laminated Flooring
De bedste lys til at sætte i et ophængt loft
Sådan genoplives et Clawfoot Tub
Ideer til en to-bil garage
Sådan erstatter du brusebad
Beton u0026 Husreparation
Sådan fjernes ark linoleum
Sådan fjerner du gammel hardware
Sådan installeres en laminatgulve trappe
De billigste måder at opbygge en skur på
Hvordan man borer et hul gennem en asfalt-indkøringsflade
Sådan Lay Laminite Gulvbelægning
Badeværelset Redecorating Tips
Sådan fremstilles Trim Molding
Kælder Opbevaringsrum Idéer
Sådan Rens Grout Haze fra glaserede fliser
Hvordan virker en nul clearing pejs arbejde?
Typer af vinduer til et trærammehus