Dør Trim Options

Dør Trim Options  Æstetisk appel er en stor del af, hvad en dørbeklædning kan give. Nogle dørbeklædninger tilbyder også praktiske fordele, som f.eks. Beskyttelse af det indre af huset mod fugt. Der er mange muligheder at vælge imellem. Det er vigtigt at vælge dørbeklædning, der passer til resten af ​​dine armaturer og binder indramningen af ​​rummet sammen.

Flad Trim

Den enkleste dørbeklædning, der skal vælges, er flad trim, som normalt består af en strimmel af ubestemt træ spikret på dørfladen. Det er let at skære og installere, og det er ikke svært at male og matche til døren og omgivende trim og armaturer. Flat trim kan bruges til at mesh mellem to stilarter af trim på en døråbning, der er placeret mellem to værelser med forskellige trim stilarter. Almindelig trim kan også bruges i ombygninger, hvis den ældre stil på trimmen, der anvendes i resten af ​​rummet, ikke er tilgængelig.

Beveled

Der er mange indviklede stilarter af den meget populære skråkant trim. Det kan modificeres for at matche kransstøbningen af ​​rummet, eller endda at mesh mellem kronestøbningen og basispladerne.

Prydplanter

Dørbeklædning kan være prydplanter, der giver en meget visuelt slående virkning. Overhead trim prydplanter kan gøre en døråbning til et kunstværk og tilføje en stor del af klassen til et værelse. Ornamental trim skulpturer spænder fra simple designs til indviklede skulpturer. Denne trimtype er tilgængelig som forformet lager eller dyrere håndlavede modeller.

Hoekblokke

Hoekbloktrimme kan give en døråbning en unik æstetisk appel. Denne form for trim er en moderne stil og tilbyder et alternativ til den traditionelle mitered hjørneforbindelse. Hjørneblokke kan ændres for at binde design, der findes i de omgivende møbler og inventar.

Vejrbestandig

Vejrbestandig dørbeklædning er et vigtigt supplement til udvendige døråbninger. Denne stil hjælper med at spare energi, fordi den giver en tæt forsegling mod væggen og døren. Vejrbeskyttelse forhindrer også skadedyr og fugt i at komme ind i dit hjem. Den er designet til at reducere luftstrømmen og forsegle små åbninger og huller i dørrammen.

Anden Artikel

Tile Underlayment Options
Elværktøj til nedrivningsarbejde
Sådan installeres løvtræ på en betonplade
Tømrerværktøj
Stålrammeværktøjer
Hvordan man borer et hul gennem en asfalt-indkøringsflade
Rør Threader Instruktioner
Sådan beregnes hvor meget et fotovoltaisk system producerer
Badeværelset Redecorating Tips
Flise Gulvkantning
Typer af Drill Chucks
Gør det selv: Gulvvarme
Sådan Skift Chuck på en Dewalt Drill
Sådan skæres rustfrit stålfliser
Hvad er et rødt og grønt tagsikkerhedssystem til stilladser?
American Standard Toilet Lækage Reparation
Sådan fastgøres et træloft
Trappe Rail krav
Sådan installeres brusebadets vægpaneler
Udskiftning af lofter til fabrikater