Design stil ideer til et toscansk tema

Design stil ideer til et toscansk tema  Gammel grace af toskansk arkitektur går aldrig ud af stil, og ved at inkorporere nogle af dens motiver kan man omdanne selv et almindeligt udseende hus til en iøjnefaldende struktur. Tænk på elegante buer, der flyder glat ind i søjlerne og villaer fuld af nåde og charme, hvor da Vinci, Michelangelo og Botticelli måske har tilbragt rolige dage maleri og skulptur. I dag kan denne stil duplikeres hurtigt og billigt med brug af moderne materialer og installationsmetoder.

Arches

Et fælles motiv i toscansk arkitektur er buen. Buer er normalt placeret på ydersiden over hovedindgange, terrasser og vinduer. Udendørs facader og tilføjelser kan også bygges med buer og søjler, der understøtter et let tag. Nogle boliger bruger også buer på indersiden, at opdele et rum fra et andet. De fleste buer kan let bygges ud af krydsfiner og indramningstømmer og kan laves til at passe til næsten enhver åbning eller indgang.

Kolonner

Kolonner går i handske med buer i toscansk arkitektur. Overalt ville en bue se attraktivt ud, en kolonne eller to, der støtter buen, ville også se attraktive ud. I dag er kolonner lavet af let, men stift skum til eftermontering på en vinduesforlængelsesfacade, og hvis de er færdige godt, kan de ikke skelnes fra kolonner, der er originale til en struktur. Ifølge Bob Vila bør toscanske søjler være glatte (ikke fløjlede), koniske, og basen og hovedstaden skal være af dorisk design. Dagens dekorative kolonner, hvis ikke skum, er normalt lavet af kompositmaterialer, der gør dem nemme at arbejde med dig selv. De er også designet til holdbarhed, hvilket gør dem til en god investering.

Stucco

En udvendig overdækket med stuck og kombineret med buer og søjler fortæller øjeblikkeligt Toscana. Stucco bruges historisk i vid udstrækning på udvendige bygninger, men det kan også bruges på indvendige vægge i stedet for maling. Det er med vilje venstre lidt struktureret for at bevare 'hånden' af dens håndlavede applikation. Populære farver er jordfarver som lysegult, hvidt, brunbrunt og lys eller rødbrunt. I dag er det moderne støbt materiale fremstillet af vejrbestandige materialer og holder sig godt, hvis det anvendes korrekt. < h2> Flise og marmor Fliser og marmor indtager også et vigtigt sted i toscansk arkitektur. Nogle almindelige farvetemaer i toskanske tilework er lette jordarter eller mønstre opbygget af forskellige nyanserede nuancer. Fliser anvendes normalt i køkkener og badeværelser (på grund af dens fugtighedsbestandige kvaliteter), enten på vægge eller som gulvbelægning. Marmor bruges også i vid udstrækning, hovedsageligt de lettere tints historisk forbundet med toscansk arkitektur som hvid med sort striber eller tan travertin til gulve. Fordi det er en sten, varer det selvfølgelig i mange år - tænk på alle renæssancens bygninger, der stadig er smukke og står i dag. På grund af de uoverkommelige omkostninger ved ægte marmor er der dog udviklet syntetiske produkter, og mange af disse er næsten ikke skelnelige fra ægte marmor. Enten kan bruges som gulvbelægning eller vægbehandling.

Anden Artikel

De billigste måder at opbygge en skur på
Telefoninstallations- og reparationsværktøjer
Sådan vælges den bedste type træ gulvbelægning
Hvordan man laver en dørknap
Rør Threader Instruktioner
Kælder Opbevaringsrum Idéer
Sådan installeres Vinyl Baseboard Trim
Sådan opsætter du en stige
Den bedste jord til komprimering
Sådan fjernes ark linoleum
Sådan beregnes hvor meget et fotovoltaisk system producerer
Typer HardiePlank Siding
Elværktøj til nedrivningsarbejde
Sådan installeres Hardwood Trim
Sådan fjerner du gammel hardware
Sådan afslutter du nye trægulve
Liste over værktøjer til byggeri
Sådan installeres en laminatgulve trappe
Sådan opdateres Moen Bath u0026 Shower Fixtures
Sådan erstatter du brusebad