Den bedste jord til komprimering

Den bedste jord til komprimering  Jord består af mineralske partikler, organisk materiale, vand og luft. Jo mindre luft der findes i jorden, desto mere kompakt er jorden. Komprimeret jord er en nødvendighed for konkrete projekter, hvorfor mange betonlag bruger komprimatorer for at udvise luft fra jorden. Komprimeret jord er gartnerens bane, så gartnere bruger rototillere til at belaste jord.

Clay Soils

Kompakte jordarter er tætte. Lerjord er den tætteste naturligt forekommende jord. Tænk på at holde en klump af ler i din hånd og klemme den tæt på. Du vil ikke være i stand til at presse meget luft fra jorden. Når det er frigivet, vil leret beholde fistens form. Gartnere, der arbejder med lerjorden, skal ændre jorden med organisk stof og regnorme. Lerjord er ofte vandtæt. Hvis du graver et fundament eller lægger cement til en gårdhave, er lerjord et glimrende medium, der kræver lille komprimering. Det er vigtigt, at jorden er tør, før beton hældes. Et fundament skal udformes til at absorbere det tryk, der skabes af fugtige lerjord.

Sandy Soil

Forestil dig at holde en stikprøve af kornet jord i din knytnæve. Klem jorden og slip den. Den kornede jord vil ikke fastholde din nyres facon og vil højst sandsynligt forblive komprimeret under pres udøves Dette fænomen er forårsaget af den store størrelse af mineralerne, der udgør kornet sandgrund.Disse grove, store partikler danner en porøs jord, der er velegnet til at holde luft. Gartnere ændrer ofte sandjord med organisk materiale, så vand vil ikke løbe throu Gh denne jord nemt. Hvis du hælder beton, er det nødvendigt at komprimere jorden. De mest effektive kompressorer til denne jord af typen er dem, der ryster og vibrerer jorden. Jordpartikler omarrangeres under denne proces og afvikles i tættere konfigurationer. Sandy og grusjord er fremragende jordbund, hvorigennem man bygger en bygningens fundament. Disse jordtyper holder ikke vand og udviser lille pres på grundvægge.

Silt

Silent jord er tæt forbundet med lerjord. forskellene er i størrelsen af ​​deres mineralpartikler Mineralpartikler i sandet jord er små, end de er i lerjord Disse fine partikler klumper let og holder vand. Behandl sølvjordskomprimering på samme måde som lerjordkomprimering. jordområder opfører sig som vand. De skaber et enormt pres på grundvægge.

Anden Artikel

Sådan genoplives et Clawfoot Tub
Sådan installeres Pergo Laminated Flooring
Sådan installeres en laminatgulve trappe
Sådan Lay Laminite Gulvbelægning
Sådan erstatter du brusebad
Hvordan virker en nul clearing pejs arbejde?
Beton u0026 Husreparation
De billigste måder at opbygge en skur på
Sådan ændrer du en kranelygte
De bedste lys til at sætte i et ophængt loft
Ideer til en to-bil garage
Sådan fjernes ark linoleum
Sådan fremstilles Trim Molding
Hvordan man borer et hul gennem en asfalt-indkøringsflade
Elværktøj til nedrivningsarbejde
Sådan fjerner du gammel hardware
Badeværelset Redecorating Tips
Sådan Rens Grout Haze fra glaserede fliser
Kælder Opbevaringsrum Idéer
Typer af vinduer til et trærammehus