De billigste måder at opbygge en skur på

De billigste måder at opbygge en skur på  Træskure hjælper dig med at holde havearbejde og havearbejde værktøjer sikkert og adskille fra det nødvendige plads i din garage. Større skure kan også bruges som planteskoler eller drivhuse med de rigtige tilføjelser. Problemet er at bygge skuret selv. Ikke alene har du brug for det rigtige stykke jord, men du skal også regne med omkostningerne ved alt materiale og arbejde. Træskure kan være omkostningseffektive, men du skal planlægge grundigt, inden du begynder at bygge.

Billig materiale

Heldigvis er træ et af de billigste byggematerialer, der gør det nemt at vælge. Prøv at vælge en type træ, der fungerer bedst i dit klima. Cedar, for eksempel, kan være dyrere end fyrretræ, men står lettere mod skadedyr. Behandlet træ er pricier, men vil modstå korrosion og dårligt vejr det bedste. Afbalancere omkostningerne til træet med langsigtet effektivitet.

Kits

Kig efter et skurkasse. Mange kits bruger andre materialer end træ, såsom vinyl eller stål, men der findes også andre slags. Hvis ikke andet, køb et værktøjssæt, der indeholder alle de vigtigste værktøjer og forsyninger, skal du samle skuret selv. Du vil måske overveje at købe et rammekit og opbygge dine egne træpaneler for at knytte dem til rammen.

Fokus på fundamentet

Fundamentet er en meget vigtig del af dit skur, og du har to valg: træ eller beton. Beton er dyrere og tager mere tid til at hælde, men kommer med forskellige fordele. Et konkret fundament hjælper med at beskytte skuret mod invasion af skadedyr, problemer med fugt og dårligt vejr, hvilket betyder, at dine langsigtede vedligeholdelsesomkostninger bliver lavere. På forhånd er et simpelt trægrundlag billigere.

Forbered dig på døre og vinduer

Døre og vinduer er nogle af de dyreste dele af skuret. Hvis du kan, skal du springe over hele vinduet (det er ikke sandsynligt, hvis du planlægger at bruge skuret til dyrkning af planter. Når det kommer til døren, se efter en gammel dør, kan du genbruge eller overveje at lave din egen dør for at passe ind rammen. Dette vil ikke holde skadedyr ud på samme måde som en rigtig dør ville, men det er omkostningseffektivt.

Anden Artikel

Hvordan man borer et hul gennem en asfalt-indkøringsflade