De bedste lys til at sætte i et ophængt loft

De bedste lys til at sætte i et ophængt loft  Nedtagne eller nedhængte lofter kan være nyttige, når du forsøger at reducere energikostnaderne eller konvertere din kælder til et færdigt rum. I nogle ældre hjem, især i den victorianske æra, kan lofterne være 10 fod eller mere, hvilket kan være meget dyrt at opvarme. Ved at installere et faldt eller nedhængt loft, er du i stand til at gøre loftet lavere og mere omkostningseffektivt til opvarmning. Når du konverterer en kælder, i stedet for at installere nye gipslofter, kan du installere hævede lofter, som går hurtigt op. Når du installerer hævede lofter, bør du overveje, hvilken type belysning der skal installeres. Ved at kende den bedste type belysning til at sætte i et loftsloft vil installationen gå glat og hjælpe med at give lys til rummet.

Lysende lysarmaturer

Lysrør med flammefleksor fungerer godt med loftslofter , især dem, der er designet til at falde ind. Men du skal tage højde for nogle byggekoder vedrørende disse armaturer. For eksempel skal du sørge for, at ledningerne i lysarmaturet er indkapslet i en fleksibel rørledning af metal. Armaturet selv skal have en boks / konnektor, der er installeret i 90 grader vinkel til en udkobling. De sorte, grønne og hvide ledninger fra armaturet skal indsættes inden i metalrøret og derefter tilsluttes til kanalboksen. Fastgør ledningen med en skrue, og tilslut derefter lysets ledninger til ledningskablerne.

Indbygget belysning

Indbygget belysning er et godt valg for hævede lofter, fordi det kan være lavt, men alligevel give det lys, som du har brug for, men det skal du være opmærksom på, når du vælger de pærer, du installerer i den forsænkede belysning. Glødelamper er ikke et godt valg på grund af den varme, de producerer. Der er alternativer som LED eller halogen, som giver samme mængde lys som glødepærer, men ved brøkdelen af ​​wattagen. Når du installerer indbygget belysning, skal du installere den med støttebjælker, som kan hjælpe med at bære vægten på væggen.

Monteret lys

Monterede lamper er gode med lofter. Du skal dog sørge for, at du installerer dem korrekt. Monterede lamper understøttes ikke af det hængende loft, men ved det eksisterende loft under. Når du har hængt det monterede lys korrekt, kan du enten have lyset hængende under loftet eller skylle med h overfladen.

Anden Artikel

Hvordan man borer et hul gennem en asfalt-indkøringsflade
De billigste måder at opbygge en skur på
Sådan installeres en laminatgulve trappe
Sådan Lay Laminite Gulvbelægning
Sådan erstatter du brusebad
Sådan fremstilles Trim Molding