DIY Betonpolering

DIY Betonpolering 

1.

Rengør betonens overflade ved hjælp af en pH-neutral rengøringsmiddel og en spændeskive for at fjerne snavs eller snavs. Lad betonen tørre helt i cirka to timer.

2.

Fastgør en grov 32-grid diamantpude til en betonmølle for at udjævne overfladen og fjerne overfladeskade. Slib betonens overflade med puden, flytter i små cirkler, når du dækker pladen, udjævner betonen. Skift til en 60-grydepude og lav et andet overløb over betonen, og fjern eventuelle gylder og andre større ufuldkommenheder i overfladen. Skift til en 120-grid pude og gå over overfladen en tredje gang, fjerne lighter ufuldkommenheder som ridser og etablere begyndelsen af ​​en skinne. Sæt overfladen fri for støv efter hver efterfølgende passering med slibepuden.

3.

Skift puden på kværnen til en 50 gr overflade. Gå over overfladen af ​​betonen med poleringspuden for at åbne porerne i betonen. Lad det konkrete støv på plads.

4.

Sprøjt overfladen af ​​pladen med et let lag af akrylfliseklæbemiddel, der næsten ikke dækker støvet på betonen.

5.

Gå over overfladen på overfladen igen for at male det betonstøv kombineret med klæbemidlet ind i porerne i betonen. Klæbemidlet tætner porerne og skaber en glattere overflade til polering .

Sprøjt overfladen af ​​pladen med en reaktiv betonhærder. Lad den tørre i en time.

7.

Skift til en 1500-grydepude og kør kværnen over pladen for at opbygge en højere polsk.

8.

Fastgør en 3000-grydepude til kværnen til Det endelige poleringspas. Spred poleringsforbindelsen over overfladen af ​​pladen og poler pladen til højglans med grinderen.

9.

Sprøjt den polerede overflade med en epoxycoating for at beskytte betonen mod slid og for at øge glansen. Vent 48 timer før belægningen tørres, før overfladen anvendes.

Tips og advarsler

 • Tilføj farvestoffer til betonfladen inden polering for at forbedre betonens farve.
 • Betonpolering er en betonbehandling, der resulterer i en glat glansbetonoverflade. En poleret plade fjerner eventuelle linjer tilbage fra den konkrete hældningsproces. DIY betonpolering kan opnås, så længe du har de rigtige værktøjer og følger den korrekte procedure. Det er mest et spørgsmål om at formindske ufuldkommenhederne på betonfladen. Det er nødvendigt med flere kørsler med en kværn, og det er en rystet proces, men når du har afsluttet dig, har du en poleret spejllignende reflekterende overflade, der ikke kun giver skønhed til den typiske plade, men sænker også vedligeholdelseskravene.

  Anden Artikel

  Tømrerværktøj
  Sådan beregnes hvor meget et fotovoltaisk system producerer
  De billigste måder at opbygge en skur på
  Laminatgulve og tunge klaverer
  Ideer til en to-bil garage
  Telefoninstallations- og reparationsværktøjer
  Trykbehandlingen af ​​træ
  Sådan installeres Pergo Laminated Flooring
  Elværktøj til nedrivningsarbejde
  Sådan vælges den bedste type træ gulvbelægning
  Trappe Rail krav
  De bedste lys til at sætte i et ophængt loft
  Sådan fjerner du gammel hardware
  Hvordan man blæser nyt trykbehandlet træ
  Hvordan man borer et hul gennem en asfalt-indkøringsflade
  Typer af vinduer til et trærammehus
  Beton u0026 Husreparation
  Instruktioner til at opbygge Haveskure
  Ny teknologi til huse
  Rør Threader Instruktioner