Cavity vægisoleringsmetoder

Cavity vægisoleringsmetoder  Et godt isoleret hus er en, der er i stand til at holde den kolde luft ud og den varme luft ind om vinteren. De fleste huse bygget siden 1920 har ydervægge lavet af to lag med hulrum eller hulrum mellem dem. Isolering af hulrummets vægge kan hjælpe dig med at spare energi og penge.

R-værdier

Manglende isolering af hulrummets vægge kan medføre tab af varmluft. En isolations modstand mod varmestrøm er angivet med en R-værdi ifølge US Department of Energy. Niveauet af R-værdi, der er brug for i dit hus afhænger dels af placeringen af ​​huset og dets alder. For eksempel, hvis du bor i Maine, skal R-værdien af ​​isoleringen i en hulrumsmængde være 13. At vide om isoleringsmuligheder for en hulrums væg og deres R-værdier kan hjælpe dig med at vælge den isolering, der passer bedst til dig.

Batt Isolering

Battisolering, som også er kendt som tætsikring, er den mest almindelige isolering installeret. Battisolering kan laves af glasfiber eller stenuld. Denne isolering kan have bagside af papir eller folie eller endda have et dække af papir eller folie på begge sider. Denne type isolering kan vurderes op til R-3 pr. tommer.

Sprøjteskumisolering

Sprøjteskumisolering er et andet valg for hulrumsisolering. Skumisolering består af en skumdannelse agent samt modificeret urethan eller polyurethan. Dette skum udvides og skaber fast plast ic lavet af cellulose. Den har en R-værdi på 6 pr. Kvadrat tomme. Du kan købe kits til denne isolering ved at bygge forsyningsforretninger. De består af to beholdere, der fastgøres til en enkelt slange, hvorigennem du sprayer skummet ind i hulrummets væg.

Løsfyldningsisolering

Løsfyldningsisolering kan være mere effektiv end battisolering, fordi den kan fylde små kroge . Løsfyld isolering kan bestå af genbrugspapir, glasfiber samt stenuld. Du kan installere denne isolering med en maskine, der er lejet fra din lokale bygningsforretning. Denne maskine har en tragt, hvor du hælder isoleringen, som maskinen derefter blæser ind i hulrummets væg via en slange. R-værdien af ​​denne isolering er 3 til 4 pr. Tommer.

Anden Artikel

Sådan beregnes hvor meget et fotovoltaisk system producerer
Forskellige typer træ døre
Sådan fremstilles Trim Molding
Sådan installeres brusebadets vægpaneler
Kælder Opbevaringsrum Idéer
Elværktøj til nedrivningsarbejde
Tømrerværktøj
Hvordan man blæser nyt trykbehandlet træ
Trappe Rail krav
Sådan isoleres bag gips
Sådan Skift Chuck på en Dewalt Drill
Hvordan virker en nul clearing pejs arbejde?
Køkken Idéer: Fuldt vægskabe og et indbygget skrivebord
De billigste måder at opbygge en skur på
Laminatgulve og tunge klaverer
Sådan vælges den bedste type træ gulvbelægning
Ideer til en to-bil garage
Sådan installeres en laminatgulve trappe
Sådan afslutter du nye trægulve
Sådan installeres Pergo Laminated Flooring