Beton u0026 Husreparation

Beton u0026 Husreparation 

Forberedelse

Ryd alle områder, der skal repareres, før du begynder. Fejning, mopping og støv er gode udgangspunkt. Fjern løs beton med en stiv børste og mejsel væk brudte stykker. Rengør betonen igen, når den er forberedt; en fugtig klap eller klud arbejder for indendørs eller akavede overflader, men sprøjter udendørs overflader med en højdrevet haveslange. Vent 2 til 3 dage for betonen at tørre helt, inden der foretages reparationer.

Små til mellemstore revner

Fyld revner, der er 1 tommer brede eller mindre let med silikone latex caulk. Man kan antage, at det er bedre at underfylde disse revner, men faktisk er modsat det rigtige. Lad caulken sprænge over kanten af ​​hver revne lidt. Du kan bruge en række værktøjer til at glatte overfladen af ​​caulk: en spidskniv, en trowel, en gummi float eller endda din gloved finger. Caulk bør tørre i 24 timer.

Store revner, huller og skilte

Vinylbetonplaster er et forberedt produkt, der kommer i lufttætte kar og sælges i de fleste hardwareforretninger; brug den til at udfylde større områder af skade. Påfør et tyndt lag med en metal trowel, og fyld hvert område med plaster, når det første lag har sat. Trowelens flade overflade er det bedste værktøj til at glatte overfladen af ​​hver patch, og du kan fjerne overskydende patchmateriale med den rette kant. Vinylbetonplaster bør tørre i 24 til 48 timer.

Resurfacing

Hvis din beton har små spindelbrud, der ikke fylder, har smuldrende kanter eller bare ser gamle ud, skal du prøve at genoprette. At genopbygge din beton kræver blot skumbelægning med en ny betonanvendelse. Brug et betonbindemiddel for at sikre sikker fastgørelse af den nye beton. Påfør to tynde betonplader, når betonbindemidlet bliver klæbrig. Det første lag beton bør helbredes, før det andet tilføjes. Et enkelt, tykt lag af beton kan fælde overskydende fugt og smuldre. Det kan tage op til 7 dage for den nye beton at helbrede, så gå ikke på eller røre den i løbet af den tid.

Forsegling

En stor del af betonskaderne skyldes, at de korrekte forebyggende foranstaltninger ikke var taget. Pak alt nyt og repareret beton for at holde det i uberørt stand. Brug en beton eller murværk fugemasse, og anbring to frakker. Hvis du sædvanligvis salter din beton om vinteren, skal du ikke spise. Salt spiser gennem fugemasse og beskadiger beton. Vælg i stedet et bestemt betonisoleringsprodukt. Beton i, på og omkring dit hjem kan blive revnet og afskåret eller have huller eller skilte i overfladen. Undersøg altid denne type skader, da det undertiden er et tegn på, at dit hjem har mere alvorlige grundproblemer, der skifter betonen på siderne og overfladen. Men når reparationer er godkendt, kan du genoprette betonstrin, gulve, fundamentvægge og andre genstande for at få dem til at blive velplejede igen.

Anden Artikel

Sådan Rens Grout Haze fra glaserede fliser
Hvordan man borer et hul gennem en asfalt-indkøringsflade
Sådan fjernes ark linoleum
Sådan installeres Pergo Laminated Flooring
De billigste måder at opbygge en skur på
Sådan Lay Laminite Gulvbelægning
Sådan installeres en laminatgulve trappe
De bedste lys til at sætte i et ophængt loft
Sådan erstatter du brusebad
Sådan fremstilles Trim Molding
Sådan genoplives et Clawfoot Tub
Typer af vinduer til et trærammehus
Kælder Opbevaringsrum Idéer
Badeværelset Redecorating Tips