Badeværelset Redecorating Tips

Badeværelset Redecorating Tips  Badeværelset er sammen med køkkenet det mest funktionelle værelse i ethvert hus, men funktionelt behøver ikke at betyde noget. Remodeling et badeværelse kræver ikke nødvendigvis fuldskala renovering, der indebærer at rive vægge og trække armaturer ud. I nogle tilfælde kan du endda være i stand til at ombygge dit badeværelse for at skabe et slående nyt look uden at ændre en enkelt ting, der i øjeblikket er monteret på gulv, væg eller loft.

Smalle badeværelser med vindue

Et smalt badeværelse, der ender med et vindue i den ene ende kan være tilbøjelige til at ligne en tunnel, hvis det ikke er dekoreret for at trække opmærksomheden væk. 'The Decorating Book' anbefaler distraktion som et middel til at bekæmpe tunnel-effekten. Dæk dine vægge i tapet prints eller levende maling farver. Brug store fliser på gulvet med en tilsvarende linje af væggrænsefliser. Et spejl placeret på en væg vil skabe illusionen af ​​bredden for at fjerne tunnelens følelse.

Belysning af et mørkt badeværelse

Belysning på badeværelset påvirkes direkte af d u0026 # xE9; cor og design-ordningen. Et mørkt badeværelse kan opleve simpelthen ved at male loftet hvidt og udnytte det lys, der reflekterer fra overfladen. Spejle kan også bruges som reflektorer for at hjælpe med at lyse badeværelset. Hvis du finder dig selv konstant bumping lysarmaturer, når du tørrer efter et brusebad, skal du udskifte de nuværende armaturer med forsænket belysning.

Vælge dekorative indretninger klogt

Siddestænger og dekorative glasvaske kan tilføje en ægte følelse af stil til et badeværelse, men tænk omhyggeligt om den slags brug dit badeværelse vil få, før du foretager denne remodeling valg. Et gæstebadeværelse, der modtager ringe trafik, kan håndtere dræn, som er mindre holdbare meget bedre end badeværelset, der bruges af familien hele dagen. Overvej holdbarhed før æstetik, når du ombygger dit hovedbad og lad de mindre holdbare genstande komme til det sjældent brugte badeværelse.

Børnesikkerhed

Remodeling af badeværelset til et barn betyder at være opmærksom på sikkerhedsfunktionerne. Sørg for, at bruseglasset er opbygget af sikkerhedsglas, som ikke let ødelægges fra leg. Placer kabinettet, så det ikke kan nås af barnet og ikke er indrettet på en sådan måde, at det giver et fristende mål for nysgerrige børn. du installerer ikke et bassin, der er tilstrækkeligt lavt til at rumme højden på dine børn, så sørg for at du giver et trin eller en kasse, der gør det muligt for dem at nå bassinet.

Opbevaring

Badeværelsestilstand bør altid være en vigtig overvejelse når remodeling udføres. Renoveringsprocessen er den perfekte tid til at tilføje en lommedør linned skab til at udnytte begrænset plads. Varier placeringen af ​​nye kabinetter efter højde, så hvert medlem kan nå dem let, foreslår 'Badeværelse Design og Planlægning 1-2-3.'

Anden Artikel

Sådan installeres en laminatgulve trappe
Sådan Rens Grout Haze fra glaserede fliser
Sådan fjernes ark linoleum
De bedste lys til at sætte i et ophængt loft
Typer af vinduer til et trærammehus
Sådan fremstilles Trim Molding
Sådan Lay Laminite Gulvbelægning
Hvordan man borer et hul gennem en asfalt-indkøringsflade
De billigste måder at opbygge en skur på
Sådan erstatter du brusebad