American Standard Toilet Lækage Reparation

American Standard Toilet Lækage Reparation 

1.

Undersøg VVS-forbindelserne og gulvet rundt om toilettet for tegn på lækager. Når du har identificeret problemområderne, skal du slukke for vandet på toilettet, så du kan begynde at løse problemet.

2.

Afbryd vandforsyningsledningen fra toilettet . Se efter revner i den linje, der kan lade vand lække ud. Udskift linjen med en ny, hvis det ser ud til at være defekt. Wrap teflon tape rundt om trådene på vandindgangen til toilettet for at skabe en vandtæt forsegling. Tilslut forsyningsledningen til toilettet.

3.

Se efter vand, der lækker mellem tanken og toiletskålen. Brug en justerbar skruenøgle til at spænde boltene, der forbinder tanken og toilettet. Tænd vandforsyningen igen og kontroller for lækager. Hvis det stadig lækker, skal du slukke for vandet og skylle toilettet for at dræne tanken. Bail ud resten af ​​vandet med en kop. Løsn tankboltene og tag tanken ud af toilettet. Udskift spud vaskemaskinen, der sidder mellem de to stykker. Placer tanken tilbage på toilettet og stram boltene.

4.

Kontroller tætningen mellem toilettet og gulvet, hvis du ser vandbad under toilettet. Skub forsigtigt toilettet fra side til side for at se om det wobbles. Hvis det gør det, kan flangen eller voksforseglingen under toilettet være defekt. Skyl så meget af vandet ud af toiletskålen som du kan. Brug en kop til at redde det resterende vand. Skru boltene, der holder toilettet på gulvet. Løft toilettet ud af gulvet og drej det på sin side, så du kan få adgang til bunden. Har en assistent hjælpe dig med at løfte toilettet, hvis du ikke kan håndtere det sikkert på egen hånd. Skraber den eksisterende voksforsegling ud af toiletflangen. Udskift flangen efter behov og læg en ny voksring på gulvet. Sæt toilettet på voks og skru boltene fast.

5.

Drej vandforsyningsventilen igen og kontroller toilettet for lækager igen.

En lækage i din American Standard toilet er ikke kun irriterende, men det kan også beskadige gulvet på dit badeværelse, hvis det ikke er rettet. Heldigvis er de fleste toiletlækage forårsaget af fejl i nogle få små dele, der let kan erstattes uden en rørlegger. Udskiftningsdele til amerikansk standard toiletter findes i de fleste hjem forbedringer og VVS butikker.

Anden Artikel

Elværktøj til nedrivningsarbejde
Typer HardiePlank Siding
Den bedste jord til komprimering
Trappe Rail krav
Telefoninstallations- og reparationsværktøjer
Hvad er et rødt og grønt tagsikkerhedssystem til stilladser?
Kælder Opbevaringsrum Idéer
Liste over værktøjer til byggeri
Hvordan man blæser nyt trykbehandlet træ
Instruktioner til at opbygge Haveskure
Badeværelset Redecorating Tips
De bedste lys til at sætte i et ophængt loft
Sådan fjernes ark linoleum
Ideer til en to-bil garage
Sådan bruges en Pneumatic Floor Nailer
De billigste måder at opbygge en skur på
Trykbehandlingen af ​​træ
Sådan installeres en badekarplade
Sådan installeres Pergo Laminated Flooring
Beton u0026 Husreparation