ideer til at gøre haven collage

ideer til at gøre haven collageOprettelse af en collage kan du foretage en slående håndværk projekt uden nogen formelle kvalifikationer eller uddannelse : Alt hvad du behøver at vide hvordan man gør , er klippe og indsætte . En have collage er en opfindsom måde at sikre , at du har blomster , der vises i dit værelse uanset hvad sæsonen . Når det kommer til at gøre en have collage , kan du vælge mellem en række forskellige temaer .

Berømte Blomster

Brug malerier af kunstnere, som har skabt mesterværker med blomster som emne . Du kan oprette en have af billeder ved hjælp af arbejdet i Georgien O'Keefe , Vincent Van Gogh , Claude Monet , Shirley Novak og Carol Rowan , blandt andre. Til at begynde med dette projekt , lave farvekopier fra en kunstbog at udstillingsmontre i arbejdet i disse kunstnere med en floral fokus . Når du laver kopier, afskårne blomster ud på nogen måde , at arrangere dem, indtil du oprette en have , der passer til din smag . Når billederne er i den ideelle position , indsætte dem på plads .

berømte haver

Denne collage indebærer at vælge valg farvefotografier af berømte haver fra hele verden, alle klippede på en sådan måde, at de til sammen udgør en stor have . Collage kan give seerne af kunsten et glimt af berømte haver rundt om i verden . At starte, lave farvekopier af fotografier af haver , såsom Brooklyn Botanisk Have , Rikugien Gardens i Tokyo , The Claude Monet Gardens i Giverny og Exbury Have i New Forest , England , blandt mange andre . Alternativt, hvis du har farve postkort , klippe billeder af haven , uden at det er nødvendigt at lave kopier. Arranger billeder af hver enkelt have strategisk indtil dit lærred ligner det udviser en enorm , slående haven . På det tidspunkt , sikre alle billederne på plads med lim .

Single farve Have

Et enkelt farve haven collage kan være en gave til en gartner , der har en yndlingsfarve eller til at matche et værelse , der har en særlig farve i sin indretning . Hvis du vil starte , skal du vælge en farve som lilla , og bladre gennem blade , udskæring blomster kun i denne farve . Skåret ud billeder af rigtige , falske eller endog illustrationer af blomster i den valgte farve . At færdiggøre denne type af collage , samle flere magasiner fra et bredt udvalg . Når du har skåret alle dine blomster , arrangere derefter på lærredet , så de ligner en stor have med blomster i denne farve . Sikker billeder med lim , hvis Hvis du er tilfreds med resultatet .

Anden Artikel

 • kan bambus gulve forsegles fra PET urin ?
 • kreative måder at collage en træ bord
 • hvordan man kan male over tapet lim
 • hvordan man finder en maling farve fra Duron
 • hvordan du fjerner plisserede blinds fra en vindueskarm
 • anvendelser af corkboard
 • hvordan man kan tørre granatæbler til dekoration
 • ideer til maling af cement gulve i soveværelser
 • hvordan man kan male fyrretræ møbler
 • livscyklus et laminat gulv
 •