hvordan man kan planlægge linje til en jernbane haven

hvordan man kan planlægge linje til en jernbane havenDen bedste måde at planlægge linje til din jernbanen haven er at analysere din baghave plads og ved, hvad ser du ønsker, før du starter . Køb den rigtige størrelse tog, der vil arbejde det bedste for dit miljø -og vejrforhold , og skabe de rette have design omkring det at passe , der ser

Du skal bruge:
Research
. Internetadgang .
Pen og papir til at tage noter .
Bil .
Bibliotek .
Telefon .
Telefonbogen .


1 .
Brug den bredest minimum , der bedst passer ind i din baghave rummet .
-Tag hensyn til baghaven layout , haven stil, og de omgivende objekter for at gøre det hele passer sammen i en koordineret scene .
-A minimum ligger mellem 6 fod og 20 fod , afhængigt af rummet at du har .
2 .
Overvej forskellige stilarter .
-Long og standardsporvidde passagertog .
-Prototype jernbaner , såsom smalle sporvidder .
-Industrial jernbaner med mindre udstyr , bygninger og afsatser . De har tendens til at bruge sektionsopdelte spor for midlertidig anvendelse til at konstruere dæmninger . Brug mellemrum klogt ved at sørge for det rullende materiel du vælger matche kurverne .
3 .
Plan kvaliteter realistisk .
-Don ' t gøre dem alt for stejle. Meget stejle kvaliteter vil begrænse togets længde
-Ikke stejlere end 3 %
-Brug den almindelige regel : for hver lønklasse procentdel, toglængde skåret i halve. Eksempel , for 8- bil tog på flad jord , så brug 4 biler på 1 % grad , 2 biler på 2 % grad , og 1 bil på 3 % grad . Og på 4 % grad , tilføje et andet lokomotiv til at hjælpe trække den bil op .
-Andre forhold , der påvirker lokomotivets evne til at trække biler op ad en stejl bakke omfatter flange binde , betingelse af rullende materiel lejer , og hjul, der er lavet af forskellige materialer vil have tendens til at færdes og arbejde anderledes .
-Men meget kraftige elektriske motorer kan trække enhver længde toget og op nogen stejl bakke .
4 .
Byg din Banelegemer i din have .
-Brug en prototypiske stil , at gøre banen svæver i ballast hjælpe den bevæge sig bedre , fordi vejret og miljø forhold kan påvirke den måde, dine toget bevæger sig . Flydende spor er let at justere efter behov , en eller to gange om året . Men de mere etablerede jernbanerne ikke ændre meget .
5 .
Dig en lavvandet grøft .
-2 eller 3 meter dyb , og bredere end sporet . Fyld den med ballast i den lønklasse niveau .
-Brug en god dræning .
-Sæt spor på ballast og gøre det niveau . Tilføj flere ballast til toppen .
-tamp ballast med et stykke træ . Derefter fortsætter med at tilføje ballast .
-Brug pea grus til varme klimaer . Men hvis du har masser af regn eller vanding , ærter grus er ikke stabil .
-Brug Crusher bøder fra rock værfter . Det er tilhugget granit med rock støv og skarpe kanter . Det er mere stabilt , og virker bedre i barske vejr og miljøforhold .
-fast sæt banen på plads . Derefter vand Banelegemer . Selv om rock støvet svarer til cement , er det stadig let at tage ud efter behov .
-Brug Kylling Grit for roadbeds , hvis du ikke ønsker at bruge knuser bøder . Det kommer i forskellige størrelser , og kan købes på korn og foderstoffer butikker .
-I varme klimaer , skal du oprette en Banelegemer ved at hæve sporet på en træ Baseboard , der er knyttet til træstolper . Stillingerne holdes konstant ved at blive placeret dybt i jorden . Men hvis du bor i et koldere klima , beton jorden i stedet . Brug også en rot-resistente træ , såsom redwood eller cedertræ , eller tryk-imprægneret træ , der bruges til dæk og terrasser .
6 .
Brug konkrete grund, hvis du ønsker en permanent jernbanen struktur .
-Konstruér Banelegemer på samme måde , som fundamentet for et hus er konstrueret. Brug af stål armeringsjern at forhindre revner .
-Sørg for , hvad du bruger , er af høj kvalitet , herunder glatte kurver og konsekvent kvaliteter . Skruen i sporene til træ tie-downs , der afvikles i betonoverfladen .
-overfladen af denne Banelegemer enten i lønklasse og har ballast , eller det kan hæves en lille smule. Hvis det er rejst, vil det svare til en dæmning . Tilføj stenkister på det lave område for dræning .
7 .
Brug sikker el metoder til din jernbanen haven .
-Brug 12- 24V DC
-Place magt pack på et tørt område , der er sikkert fra vejrforhold som regn og storm . ( Den 110V AC input linje til Power Pack og indersiden af flokken er de farligste områder . )
-Brug en transformer , og holde den inde i en tør område som hus , garage eller skur .
-Den 12- 24V DC-strækning på banen kan anlægges uden efter behov . Den effekt for togene skal holdes inde for sikkerheden , og den kontrol, for de tog, skal faste .
-Brug en avanceret momentum gasspjældet eller selvstændigt power pack . Det kan bruges outsider med forsigtighed . Det kan også være bygget inde i et skur , våbenhus eller anden lille bygning struktur for at holde det tørt og sikkert .
-A jord-fejl kredsløb fristeren . Det sanser en kort i linjen , og afbryder strømmen hurtigt , før du får stød . Det er billigt og let at installere, og den sælges til en isenkræmmer .
8 .
Prøv at bevare kontinuiteten langs sporene som skinnerne udvide og kontrakt.
-Brug lodde jumperledninger tværs leddene .
-Brug kraftige multi -strenget wire og laver en lille løkke mellem loddede ender . Rails vil bevæge sig bedre, da de udvider og kontrakt, og der er ingen stress på loddede jumper .
-Brug en stor loddekolbe , der giver en masse varme .
-Beskyt bånd ved at placere våde papirservietter eller sand på bånd , som de lodning .
-Overvej clamp-on jernbane snedkere , der hjælper kontinuitet . De har tendens til at gøre banen meget stive , og de kunne skabe problemer i de varme sommermåneder . Måske bruger kun nogle få clamp -on snedkere efter behov , samt den sprang leddene .
9 .
Brug elektrisk ledende fedt i leddene . Disse er købt hos elektroniske levering butikker . De hjælper kontinuitet såvel som forhindrer vand i at komme ind i området, hvor snedker og jernbane er . Områder med koldt klima har brug for denne .
-Brug den samme spænding til togene som din havebelysning . Bruges sammen, kan det skabe en æstetisk scene . Men haven lys bør have deres egen magt leverancer, der er placeret i et tørt område , inde i en struktur eller værelse .
10 .
Overvej batteridrevne og radiostyrede R /C tog .
-De kommer i forskellige størrelser til forskellige tog , og hver placeres hensigtsmæssigt , afhængigt af størrelsen af toget og hvor meget det kan bære og håndtere .
11 .
Overvej live damp-real damplokomotiver til at trække toget .
-De bruger alkohol eller butan gas , og sikker at bruge i en have .
-Hver af disse damplokomotiver er forskellige , og de virker forskelligt . Du skal lære at bruge det godt at gøre det arbejde sit bedste potentiale og få mest glæde ud af dit tog .
12 .
Tilføj nogle visuelle effekter til dig Railroad Have scene .
-A tunnel lavet af beton derefter dækket med snavs .
-Løv med farve .
-Tilføj en switch tårn .
-En lille dam med organiseret sten .
-A buk over en stenet og bakket tunnel .

Anden Artikel

 • gardiner & lydabsorption
 • stilarter antikke køkkenskabe
 • hvordan man designer et layout til et værelse
 • hvordan man sikrer et badeværelse spejl på væggen
 • hvordan man accessorize en boghylde
 • hvordan man kan knap Tuft en fodskammel
 • hvordan du installerer accent flise omkring et badekar
 • elegante taksigelse udsmykning idéer
 • hvordan man kan trimme formning for et loft
 • ideer til en tur ud kælder
 •