haven vindue ideer

haven vindue ideerDu skal bruge:
Grov plastik børste
. Vandbaserede affedtningsmiddel .
Klude .
Blue maler tape .
Stof drop klude .
3-. til 4- tommer latex pensel
Høj temperatur hvid akryl primer .
Hvid galvaniseret metal ætsning primer .
Høj temperatur akryl eller epoxy maling .

Have vinduer give folk mulighed for at bringe en lille grøn fra udendørs indefra. På grund af designet , handler haven vinduer som drivhuse og er som regel placeret over vasken i køkkenet . En have vindue er som en miniature karnap og har en tendens til at langstrakt et værelse . Drivhuseffekten giver dig mulighed for at vokse alle mulige planter , urter og blomster . Her er nogle anlæg ideer til din have vindue .

Urter

De fleste krydderurter har brug for en solrig placering . Hvis din have vinduet passer regningen , så vokser urter i køkkenet . Urter er planter , der anvendes som smagsstof i madlavning , og de producerer ikke en træagtig stamme som et træ . Køkkenurter er eftertragtede for deres stærke smag . Der er over 57 urter der findes på markedet . Urter er soldyrkere , så vælg en have vindue , der vender mod syd eller vest . Når potning urter bruge en steril jord blanding af to dele jord til en del perlite . Dette sikrer ikke plantesygdomme vil blive indført . Der bør være en tomme af grus i bunden af potten at give mulighed for god dræning . Urter trives i fugtig fugtig jord , men kan ikke lide klæg jord . De kan også drage fordel af fugt . Du kan gøre vinduet fugtige ved at placere en bakke med vådt grus under pottes urter . Hold øje med ekstrem varme om sommeren , fordi haven vinduer kan varme hurtigt op . Hvis det bliver for varmt , flytte planterne efter behov .

Orchids

Orkideer kan også dyrkes i en have vindue . De er ikke så nervøs , som du måske tror , og de bringer nogle gode farve til indendørs . Prøv nogle møl orkideer ( Phalaenopsis og Paphiopedilum ) . Disse orkideer har opblomstringer varige nogle gange så længe som to måneder . Phalaenopsis er en epifyt , hvilket betyder, at det vokser på bark af et træ og kan derfor ikke tage klæg rødder , og det bør plantes i en speciel orkidé bark mix fås hos din lokale planteskole . En Paphiopedilum orkidé er jordbaseret og bør plantes i jord mix . Se varmen i din have vindue . Orkideer kan ikke tage sommervarmen og skal flyttes , hvis vinduet bliver for varm . Vælg et vindue med en meget lys som en syd-eller vestvendte vindue, men hvis temperaturen kommer over 90 grader så du kan placere orkidé i østlig vindue eller trække gardinerne for . Orkideer har brug for fugt , og du kan ikke lade dem tørre ud . Brug stuetemperatur vand , så du ikke chok rødderne og læg orkidé potter i vasken , så du kan lade vandet løbe ud , når vanding . I vinteren orkideer gavn af fugt . Placer gryder over en bakke med vådt grus for at få denne fugt . Orkidéer er langsomme avlere og vil ikke vokse fra vinduet .

Sukkulenter

For det sydvestlige ørken udseende og meget varmt vindue haver , kan du henvende sig til sukkulenter . Sukkulenter er planter , der har evnen til at opbevare vand i deres blade . Mange mennesker tænker på kaktus familien , men der er så mange andre . Planter som agave , aloe og jade er andre eksempler . Sukkulenter tage godt på indersiden , så længe du lader dem tilpasse langsomt til deres nye hjem . Med andre ord , undgå ekstreme temperaturændringer. Vand saftige omhyggeligt . Om vinteren er vanding ikke nødvendigt . Om sommeren, vandet, når bladene er en smule grå , afhængig af typen af saftige , eller når planten begynder at hænge . Vanding en tønde kaktus en gang om måneden i løbet af sommermånederne kan alt det behov . Sukkulenter behov godt dræne jorden . De har brug for store lys , såsom fra en god sydlige vindue , til at vokse . Sukkulenter kan modstå en række forskellige temperaturer , og de vokser langsomt og vil ikke vokse fra vinduet .

Anden Artikel

 • billige måder at gøre et gulv
 • hvordan man kan skære indersiden hjørne af konkave støbning
 • hvordan man nyistandsætte en teenage-piger soveværelse
 • design ideer til en tredje sal loftsrum spillerummet
 • hvordan man kan dekorere en topiary
 • sammenligning af energieffektive pærer
 • hvordan man kan samle en fan blade
 • hvordan man kan trimme gardiner
 • gardin & drapere vindue behandlinger
 • hvordan man kan forkorte bikage nuancer
 •