haven indretning til børneværelser

haven indretning til børneværelserNæsten alle børn elsker at tilbringe tid i en have , der er så mange ting for dem at se , lugte og gøre . Du kan tage de bedste af de udendørs indefra ved sprucing op dit barns værelse med en solrig have indretning . Ved at tilføje lyse farver , luftige møbler og andre legesyge elementer , kan din lille natur-elsker sove og lege i et rum designet til at efterligne det sted hun elsker bedste i verden-hendes have

Du skal bruge: .
Graph papir .
Blyant .
Målebånd .

Walls

Jessica Ackerman af Creative Husførelse hjemmeside antyder , at du starter din havestue ved at male væggene en blød nuance af grøn . Du kan fremhæve dette ved at male en mørkere grøn eller en jordbrune halvvejs op ad muren , tilføjer enten blade og planter eller " rorpind " markerer i kontrastfarve nuancer af maling . Skab en have vægmaleri at omkranser rummet med blomster , træer , fugle og insekter . male det selv eller hyre en lokal kunstner til at skabe den scene

Loft

Paint loftet en luftig , himmellegemer blå , rådgiver Kathy Wilson fra Budget Dekoratør hjemmeside . Vælg en blød pastel nuance , og hvis du kan lide , tilføje nogle oppustede skyer med hvid maling og en svamp . Hvis du føler dig ambitiøse , sætte en stor , smilende gul solen i en øvre hjørne med sin orange stråler breder sig over hele loftet . Tilføj en fugl eller to til at fuldføre look-enten male dem på eller hænge små lavet fugle fra fiskeri tråd .

Floor

Hvis gulvet er tæppebelagte , skal du vælge en rig jordbrune eller en mørk græs grøn . Hvis det ikke er , mener maleri det, ved hjælp tunge skibsmaling og stencil en haven -tema mønster på gulvet . Du kan male et skakternet af tulipaner og margueritter , en kant af regnorme eller en all- over labyrint fashioned af snerrede haveslanger . Cover din kreation med Verithane at beskytte lakken og holde farverne klare .

Møbler

Fastgør en længde på stakit eller en vintage kæde-link port til væggen for at fungere som dit barns hovedgærde . En Havestuen skal have havemøbler , så tag i en kurvestol og bord og oprettet nogle bambus hylder-male dem til at matche , eller forlade alt naturlig . Hænge en længde af haven espalier til væggen og hænge S-kroge fra tremme til at holde hatte , tørklæder og legetøj . Brug en have opbevaring bænk som en vinduesplads og holde bøger i skraldespanden .

Tilbehør

Fastgør silke blomster eller små insekter og sommerfugle til væggen vægmaleri til en sjov 3- D effekt . Guirlander af silke blomster også fungere godt viklet om hovedgærde og langs kanterne af hylderne . Hænge en altankasse fra karmen inde i vinduet og holde sæsonbetonede planter der for nogle " rigtige " havearbejde . Stretch strenge af bittesmå hvide lys hjørne til hjørne øverst på væggene , og tilføje klæbende glød -in-the- mørke stjerner til loftet dit barn vil drive glæde i søvn under hendes egen nattehimlen .

Anden Artikel

 • hvordan man kan fremlægge en Havestue
 • linoleum alternativer
 • prinsesse vægmaleri ideer
 • hvordan man kan afgøre pladsen optagelser til fliser
 • ideer til, hvordan man kan dekorere værelser og boliger med efterårsfarver
 • hvordan man kan dekorere med hest tapet & maling
 • hvordan man kan gnide & polere træ
 • det bedste køkken gulve
 • interiør design : funky soveværelse ideer
 • hvordan man kan dekorere et køkken med druer
 •