børnehaven temaer

børnehaven temaerOpret en børnehave tema , der passer dit barn ved at dekorere med farver og mønstre , som matcher det overordnede tema i rummet . For eksempel går beige vægge godt med en bamse tema , og gul og pink vægge arbejde for en lille pige prinsesse-tema planteskole . Desuden kunne malet striber eller prikker passer med en nautiske, tegneserie eller andre generelle tema .

Pink og Chokolade Lady Bugs

Paint alle væggene i rummet pink og forlade loftet hvidt. Tillad malingen tørre og derefter male en dame fejl kant rundt i lokalet byder mariehøns med brune organer og pletter og lyserøde vinger . Du kan også finde mariehøne sengetøj og børnehave indretning til at matche disse farver på mange stormagasiner . ( Se ressourcer til optioner ) .Hvis du har en lille dreng du kan gå med en traditionel sort og rød ladybug tema . Efterlad væggene hvide og maling store røde og sorte mariehøns omkring grænsen til rummet . Du kan finde solidt rødt sengetøj til barnesengen eller kigge efter mariehøne designs .

Nautical Tema

En nautiske tema er et enkelt design for en babys værelse . Male væggene lyseblå og lade loftet hvidt. Når malingen er tør , maler små røde , hvide og blå både langs kanten af rummet. Installere to hylder og fylde dem hylder med miniature både . Købe basale blå og hvide sengetøj til barnesengen og bringe i yderligere sømil -tema elementer som indrammede tegninger af både eller fyrtårne . Hvide møbler fungerer godt med dette tema .

Cherry Blossom Room

En Cherry Blossom rummet fungerer godt for en ung pige eller dreng . Paint alle væggene i rummet blå , herunder loftet . Maling hvide skyer på loftet alene. Derefter male et stort kirsebærtræ på en af væggene i rummet. Kirsebærtræer skiller sig ud , fordi barken er mørk brun og blomsterne er pasteller lyserøde eller hvide . Dekorere med mørke møbler i kirsebærtræ at matche bark af træet . Brug solide farver til krybbe strøelse såsom mørk blå eller lyserød , og bringe i andre indretning , der matcher temaet for rummet som en lyserød bord og stol sæt .

Teddy Bear Tema

En bamse tema fungerer godt for en dreng eller pige . Male væggene beige og lade loftet hvidt. Dekorere med en bamse tapet grænsen eller male små bjørne på grænsen til rummet . Hvis rummet er for en pige , maling pink sløjfer på bjørne hoveder , og hvis rummet er for en dreng , maling blå butterfly omkring bjørnenes hals . Du kan også male store bjørne på forskellige steder i lokalet . En bjørn design er enkelt , og de fleste mennesker er i stand til at gøre dette , men du kan finde stencils på et håndværk butik for nemt at gøre din bære form .Place bamser på kommoden eller andre steder i rummet og købe bamse senge . Du kan også hænge indrammede billeder af bamser .

Anden Artikel

 • hvordan man kan male Formica vægge
 • falder Mantel udsmykning idéer
 • hvordan man kan male haven gryder
 • hvordan man kan lave nye kommode hardware finish ser gammel
 • hvordan man designer sofaborde
 • indendørs maling ideer til mørk brun
 • hvordan man kan dekorere stuen møbler
 • mosaikgulv design ideer
 • Den remodel mulighederne for en Cape Cod stil hus
 • hvordan man omlakering en Hitchcock stol
 •