boligindretning ideer til hjemmet og haven

boligindretning ideer til hjemmet og havenUdsmykning dit hjem kan være sjovt endnu overvældende . Der er et par grundlæggende indretning principper, der kan hjælpe dig med at oprette indbydende rum . For eksempel er gentagelse vigtigt hele hjemmet . Indføre enhver tema du bruger-kyst , fransk land osv. -i forstuen og fortsætte med at anvende disse elementer i hele hjemmet . Gentagelse af farve er også vigtig. Hvis din familie værelse er gråt , skal du bruge en grå dyne i soveværelset , for eksempel , at bidrage til at skabe flow .

Living Værelser

Det primære formål med stuen er for formel underholdende . Det er typisk , hvor du velkommen og underholde gæster . Populære stue farver er gule og cremer . Det er vigtigt at identificere det centrale punkt i alle rum og arrangere dine møbler og tilbehør til at fremhæve dette aspekt . For eksempel , hvis du har en dejlig pejs i stuen , arrangere dine møbler omkring ildstedet og sted smukke kunstværker over kappen at henlede opmærksomheden på denne del af rummet . Hvis du ikke har nogen arkitektonisk omdrejningspunkt , der skiller sig ud , kan du oprette en kontaktpunkt ved hjælp af farverige illustrationer over sofaen . Møbler bør anbringes i en samtale -venlig måde .Dagligstue møbler skal være mere luksuriøst end alrum møbler , og du kan bruge mere udsøgt tilbehør såsom glas vaser og nice sofabord bøger . Tilbehør kan være sammenbyggede, ideelt i ulige tal. For eksempel , lave en gruppering af tre stearinlys , en høj , en medium og en kort . Gruppering tilbehør ankre dem sammen i og i deres sted . Plys , kan farverige puder placeres på sofaen og stole .En kappe over en pejs , er et ideelt sted at placere dit tilbehør . Artwork kan hænges over kappen eller anbringes direkte på den . At placere et stort kunstværk , med en mindre ¨¦n til sin side , giver et elegant look . Stearinlys eller vase grupperinger også fremvise kappen .

Familieværelser

Familie værelser er typisk brugt til at se tv og bruge tid sammen . Familieværelser skal udstråle komfort og varme , varme , aktive farver som rød og orange kan anvendes . Hvis du bruger din familie værelse primært for at se tv , skal du sørge for Møblerne er komfortable og placeres i frit udsyn til fjernsynet. Hvis du både har en pejs og store tv i alrummet , skal du placere TV ved siden af eller over pejsen for at undgå konkurrerende knudepunkter.Familieværelser bør repræsentere boligejer personlighed . Det er et stort område til at placere dine mest værdifulde personlige ejendele-favorit kunst, bøger , familie fotografier , og så videre . Alrum møbler skal være mere holdbare end stue møbler og brudsikker tilbehør bør anvendes . Sørg for, at møbler og tilbehør , du anvender, er hensigtsmæssige i skala til hinanden og rummets størrelse . For eksempel ikke placerer store Sectionals i en lille familie værelse eller et lille stykke kunst på en stor væg .

Have

Det er forbløffende, hvor meget blomster kan føje til et hjem 's bremse appel . Du kan bruge hængende planter , potter eller senge til at tilføje nogle fantastiske farve til din græsplæne . Du kan placere blomster i en tønde eller trillebør til mere af et land look , skal du placere en stigen mod væggen til en sydvest look , tilføje et lille bord og stole omgivet af blomster til en fransk bistro look eller brug farverige fliser til en spansk udseende . Male hoveddøren en anden farve end hjemlandet for at gøre det skiller sig ud .

Anden Artikel

 • dæk jernbane design ideer
 • hvordan overgangen dit indre rum fra vinter til forår
 • hvordan man kan male efterår træer til en væg vægmaleri
 • hvad er Hollywood Regency stil ?
 • hvordan man kan omlakering bob Timberlake møbler
 • hvordan man laver en træ Valance kasse
 • knivspids læg versus ripplefold draperier
 • hvordan man opbygger en klassisk spejl ramme
 • hvordan man kan hænge en tung spejl på en dør
 • hvordan man kan male spiserum
 •