reoler ideer til børneværelset

reoler ideer til børneværelsetBørn har brug for hylder i deres værelser . Der er ingen undtagelser til denne regel ; hylder give børnene et sted at opbevare deres legetøj , bøger og videoer , lære dem organisation , mens de holder deres værelser pæn og ren . Børn er mere tilbøjelige til at lægge deres legetøj væk , hvis de har en god reol system, der giver dem mulighed for at se alle deres ejendele .

Bin Hylder

Bin hylder er ikke så meget hylderne , som de dygtigt er lavet af træ stativer at holde plastik spande . Lakeret træ dyvler holde beholdere på plads på to eller tre niveauer og holde dem skrå i en vinkel , der tillader børn at se, hvad der er i dem . Mange af disse hylder holder mindst ni store plastik spande , perfekt til at holde byggeklodser , action figurer , dukker og andre små odds og ender , der ikke har hjemme . Spandene selv kommer i forskellige farver , så forældre og børn for at tildele forskellige farver til forskellige elementer . Som børn bliver ældre , kan forældrene hjælpe dem med maling og stencil enheden og erstatte den skraldespande med kurve eller trækasser at gøre hylderne ser mere modne , men beholde deres formål intakt .

Carousel Hylder

Carousel reoler er ikke kun praktiske , det er spændende . Disse cirkulære hylder har flere niveauer komplet med gelændere , der nemt holde bøger , legetøj og plys dyr . Forældre kan placere disse hylder i et hjørne , da børn nemt kan slå dem til at se tingene er gemt på alle sider af hylderne . Hylderne sidder på en stabil base , der giver dem mulighed for at dreje alle retninger . Selv om mange af disse hylder kommer i lyse primære farver er egnet til små børn , giver deres træ base forældre og voksende børn at male og genindspilning dem , der passer til ethvert rum eller alder . Teenagere elsker disse spinning nyheder lige så meget som små børn .

nyhed Hylder

Mange børn har ting, de ikke længere bruger gerne skateboards , farverige bølge boards og meget mere . Forældre kan genbruge disse elementer i cool nyhed hylder for deres børns værelser . Alt, hvad de har brug for er nogle vægbeslag og hængende standarder . Hængende standarder er lange metal eller plastic strips med huller med jævne intervaller for vægbeslag installation . Forældre kan skrue skateboards og bølge plader til disse beslag og hænge dem på de standarder , som hylder , selvom bølge brædder skal styrkes med træ . Miniature surf boards kan tjene det samme formål som kan ubrugte blomsterkasse . Børn og teenagere kan male kasserne funky farver og bruge dem som siloer eller montere dem på hovedet som sande hylder .

Anden Artikel

 • mosaikgulv design ideer
 • hvordan man kan rette svamp maleri
 • ulemperne ved effektiv belysning
 • ideer til maling af cement gulve i soveværelser
 • hvordan man kan konstruere en gesims
 • hvordan du installerer flise til et badeværelse gulv
 • hvordan man kan gøre falde borddekorationer
 • gør det selv : teaterpladser
 • hvordan man kan male spånplader på kabinetter
 • hvordan man strip maling fra metal
 •