mediterranean interiør stil farver

mediterranean interiør stil farverMediterranean design afspejler de rige sammenstød af kulturer , der trivedes ud Middelhavets kyst . Boliger indrettet i dette motiv stammer en stemning , der føles både rene og ru , en sol-opvarmet robusthed , som gennemsyrer stuk finish og stenvægge . Den stil farve palette består af tre sæt : havet, jorden og blomstrende landskab . Disse farver vækker den græske , afrikanske og sydeuropæiske byer lever i Middelhavet kyster .

The Sea

udstråler lys , havet farverne er bidragene i Grækenland . De består hovedsagelig af de lyse blå Middelhav og det funklende hvide skum på bølgerne , som de CREST og crash . Disse farver kan lige så godt spejl himlen klare blå Hvælvingen og dens hvide skyer . I det antikke Grækenland , repræsenteret ligheden af himlen og havet mands forening med det guddommelige . Landets flag endda funktioner denne blå og hvid kontrast . Til denne dag , husene langs kysten i Grækenland anvender denne farve kombination med deres hvide puds facader og blå accenter i form af tag finish , vinduesskodder og endda trapper . En Middelhavs-stil hjem kan få kvaliteten af havet farver gennem brug af stuk , gips og hvidtekalk . Blue accenter i levende nuancer som krikand og cyan vil fuldføre dybde og harmoni af hav og lys .

sand og jord

Denne farvepalet tilhører Middelhavsområdet på kanten af det afrikanske kontinent . Afrikanske farver nynne med jordfarver , i nuancer af rød , brun , tan og gul , bærer gyldne varme ørkener og savanner . Blå viser også op på denne palet gennem store floder som Nilen . Alle disse supplerer levende blå og sol-skrubbes hvide i den græske farver . Teksturen af væggene i Middelhavet hjem også efterligner den naturlige ruhed af den varme afrikanske jorden og dens Rocky Mountains . Dette sæt af farver kan også indslag marokkansk mønstre , selv om de teknisk marokkansk design har sin egen attributter .

Blooms

repræsenterer den sydeuropæiske kyster består af Frankrig , Italien og Spanien, farvepalet til Provence foreslår frodige vegetation , klaser af blomster og duft af frugt . Dette sæt af farver fuldender middelhavsstil med de græske og afrikanske farver blande og matche med de europæiske gamle verden . Grønne af træets nuance er en fryd for øjet og nuancer af lavendel og lilla ikke kun bringe til at tænke på pletter af blomster i naturen , men også tilføje et strejf af romantik til hjemmet . Jern , røde mursten , terra cotta og brosten kombinere med ægte træpaneler , accenting jorden toner og rene , falmede farver i resten af Middelhavet design .

Anden Artikel

 • knivspids læg versus ripplefold draperier
 • hvordan man kan reparere beskadigede fascie med epoxy
 • ideer til at bruge mosaik fliser til et badeværelse
 • hvordan man kan dekorere et badeværelse med farverigt tilbehør
 • Procenten af energi , der anvendes af glødelamper i private hjem
 • Executive Office design & dekoration
 • hvordan man kan skære bullnose flise
 • hvordan man kan dekorere en chic soveværelse
 • kork gulv faq
 • hvordan man kan sprutte male en kommode
 •