kreative teen soveværelse idéer

kreative teen soveværelse idéerEn af de vigtigste og mest benyttede rum i et hus er i soveværelset . Ikke alene er det et sted til at sove , men det er også en privat fristed-et sted at nyde nogle alene tid væk fra resten af familien . For teenagere , også et soveværelse fungerer som et sted at hænge ud med vennerne . Når dekorere en teenagers værelse , skabe et rum , at hun er stolt af at kalde sin egen .

sus fra fortiden

Lav en teenagers soveværelse spændende og funky ved at dekorere det i en 1960-erne tema . Levende farver er et ideelt valg til væggene . Male dem alle én farve , eller vælg nogle få farver . Brug stencils til at skabe fred tegn , blomster eller hvirvler på væggen . Drapere tie-farvet stof fra loftet eller bruge dem som gardinerne . En shag smide tæppe tilføjer interesse og komfort til gulvet . Indrammede plakater af klassiske rock bands-som The Beatles , The Doors og Jimi Hendrix-er ideelle til illustrationer . Oprette en speciel belysning effekt med lava lamper og sort lys . Sækkestolen stole er det ideelle plads valg til denne 1960 's tema værelse .

Breakfast at Tiffany 's

Giv en girly -girl et soveværelse formet efter den klassiske film . Male væggene den berømte Tiffany 's blå farve . Overveje at bruge smedejern og mørke træmøbler . Hænge en reel eller faux krystal lysekrone fra loftet . Display parfumeflasker , blå Tiffany 's inspirerede kasser pakket med hvide bånd , tiaras og kostume smykker på sort væg hylder . Maling citater fra filmen på væggene . Ramme billeder af Audrey Hepburn , og læg dem rundt i lokalet . Dække gulvet med en hvid imiteret pels tæppe .

sportsentusiast

Tænd din teenager 's kærlighed til sport i et tema for sit soveværelse . Få inspiration til væg farver fra hans foretrukne sportshold . For eksempel , et hold hvis hans tal er Yankees , male væggene hvide med sorte striber . Ramme plakater af hans foretrukne atleter , og hænge dem fra væggene . Display trofæer og sportsudstyr på reoler . Skabsrum tilføje masser af plads og passer til temaet for dette værelse . Bænke er ideelle til siddepladser .

naturinspirerede

Hvis din teenager er en naturelsker , en "grøn " soveværelset er det rigtige valg for hende . Male væggene med lav VOC maling i natur- inspirerede farver-såsom mos grøn , jordbrune eller havet blåt . Brug sengetøj lavet af naturlige materialer og i naturlige farver-for eksempel , hvid , taupe og bleg gul bomuld plader og dyner . Tildæk vinduerne med bambus nuancer . Regenereret træ er det ideelle valg for møbler . Visning billeder af landskaber . En vand springvand tilføjer visuelle interesse og har en beroligende effekt .

Anden Artikel

 • hvordan man kan dekorere bold sylteglas
 • hvordan man kan dekorere et soveværelse for to 8- årige drenge
 • hvordan man kan dekorere en teen drenge værelse
 • ballerina soveværelse ideer til piger
 • træsorter persienner
 • tips om gipsvæg rengøring efter slibning
 • pæn ideer til wire terninger
 • hvordan man kan holde trykket blomster fra falme
 • fabelagtige hjem udsmykning idéer
 • hvordan man opbygger en rød ceder log seng
 •