ideer til at designe et hjem undersøgelse område

ideer til at designe et hjem undersøgelse områdeEt hjem studieområdet giver børn i alle aldre med en placering til at udfylde lektier , læse eller studere . Målet i hjemmet undersøgelsen område er at fjerne distraktioner , der kan forstyrre arbejdet. Udformningen af hjemmet studiet området er afgørende for at skabe denne funktionelle arbejdsplads . Basere design på plads og ressourcer .

Beliggenhed

Placeringen af hjemmet studieområdet gør en stor indflydelse på, hvordan funktionelle det er . Kig efter en plads i hjem, der er stille , uden en masse trafik . En dedikeret hjemmekontor er ideel , hvis du har plads til rådighed . Et hjørne i et roligt rum virker , hvis du ikke har en separat kontor rum . Hvis dit barn har et stort walk-in closet med ekstra plads , kan du overveje at dreje en del af det til en undersøgelse område . Det er stille og private , hvilket gør den ideel til koncentration . En hallway med ekstra plads ved udgangen tilbyder en anden mulighed . Hvis der er nok plads til et skrivebord i slutningen af gangen , hævder det som hjemmeadresse studieområdet .

Decor

Hvis hjemmeholdet studiet området er placeret i hjørnet af et andet rum , vil du sandsynligvis ikke ønsker at udsmykke det for anderledes fra resten af rummet . Stikning med samme indretning hjælper studieområdet passe ind i rummet . For en mere privat undersøgelse område , få dit barn er involveret i dekoration . Masser af dekorationer og nips kan være distraherende , men at tilføje et personligt præg på rummet gør det mere tiltrækkende for barnet . Skabe et rum , han nyder tilskynder ham til at bruge det mere til lektier og studere . Et stænk af farve , en heldig udstoppet dyr eller en plakat af en yndlingsfigur tilføjer barnets personlighed til studiet rummet .

Work Space

Arbejdet plads arrangement faktorer i, hvordan funktionelle rummet . Vælg et skrivebord og stol , der er den rigtige højde for barnet at gøre lektier område mere behagelig. Hvis du ikke har en masse plads , kan du overveje en arbejdsflade , der kan klappes ned fra væggen. Når den ikke er i brug, folder det tilbage mod væggen for at spare plads . Vælg en placering til skrivebordet , så andre aktiviteter i rummet ikke er distraherende . Placering bordet mod væggen er en god mulighed . Barnet vil have hende tilbage til resten af rummet , da hun undersøgelser , hvilket gør det nemmere at koncentrere sig. Holde alle de nødvendige værktøjer og leverancer i arbejde, studere området . Blyanter , kuglepenne , markører , hæftemaskiner , linealer , bør tape og andre kontorartikler ophold i området , så barnet ikke behøver at søge i hele huset .

Organisation Storage

Hold alle leverancer i undersøgelsen området vil ikke gøre meget godt , hvis de ikke er organiseret . Farverige krukker skabe et mere indbydende område for et barn, og fungerer godt til at holde clips, blyanter og andre kontor væsentlige . Line up glassene på bordet eller på en hylde lige over bordet . Skuffer i skrivebordsarbejde godt til opbevaring af mindre leverancer . Køb plast skuffe dividers at holde organiserede indhold . En pegboard over bordet er en anden mulighed for at organisere leverancer . Male pegboard i en lys farve for at gøre det mere børnevenligt . Brug pinde og særlige containere til pegboard at holde de forskellige forsyninger . Børnene kan sagtens se de materialer, de har brug for . En boghylde i nærheden af bordet har referencemateriale.

Lys

Tilstrækkelig belysning er nøglen til et hjem studere område . Vurder overhead belysning i lokalet til at bestemme , hvor meget lys det giver . Du har sandsynligvis får brug for yderligere opgave belysning for området . Hvis bordet har en øvre hylde over arbejdsområdet , skal du installere lys på undersiden . Dette lys vil skinne direkte på arbejdsområdet , og vil ikke tage nogen ekstra arbejde plads . En vægmonteret lys er også en pladsbesparende mulighed . En traditionel bordlampe vil tage arbejde plads, men er funktionel til at tilføje opgave belysning . Lad barnet pynte lampeskærmen til et personligt præg ved hjælp af perler , bånd og andre fartøjer forsyninger . Eller købe en almindelig træ lampe base , og lad barnet male det . En streng af julelys trukket over bordet er en anden børnevenligt mulighed for at tilføje nogle lys til studieområdet .

Anden Artikel

 • hvordan du installerer et forkullet Strand bambus gulv
 • lille kælder Indretningstips
 • instruktioner for vinduet belægninger
 • hvordan man kan male over efterligning paneler
 • hvordan man kan gøre styrofoam kegle håndværk
 • hvad er poleret bomuldsstof ?
 • hvordan man kan gøre topiary træer & centerpieces
 • hvordan man kan male over stribet tapet
 • gør det selv fe vægmalerier
 • ideer til gardiner & rullegardiner
 •