hvordan man kan dekorere med en skive & tørretumbler i køkkenet

hvordan man kan dekorere med en skive & tørretumbler i køkkenetIfølge den Luxury Boliger Trends hjemmesiden, når det drejer sig at have din vaskeri beliggende i køkkenet , en løsning " er at få front-loading vaskemaskiner og tørretumblere , der kan være skjult bag lågerne. Når man ser på rækken af frysere , du vil ikke engang være i stand til at fortælle at der er et vaskeri område der. " Organiser skabene til at omfatte en skjult hindring , vaskemiddel område, og selv en strygebræt . Hvis dette ikke er muligt , dekorere i køkkenet for at skjule eller omfatte apparater

Du skal bruge: .
Stof gardin eller dekorative skærm .
Slagter blok .
Skab .
Hylde .
Dekorative opbevaringsbeholdere .
Hæmmer .
Magneter .
Dekorative skilte .
Vaskeri tema udsmykning .


1 .
Byg en krog i køkkenet for at placere vasketøj i. Inkluder hylder til vaskemidler og andre forsyninger .
2 .
Hæng en stof gardin , der giver mulighed for nem adgang når det er nødvendigt , for at skjule området . En anden mulighed er at købe en dekorativ skærm til rummet .
3 .
Læg et stykke slagter blok øverst i sættet , hvis de er frontlæssere . Dette er ikke blot bidrage til udsmykning med en vaskemaskine og tørretumbler i køkkenet , hvis giver ekstra bordplads .
4 .
Placer en fryser over vasketøjet område , eller ved siden af det , til at huse vaske-og rengøringsmidler , skyllemiddel, og andre forsyninger . Selv hvis du ikke kan skjule apparaterne selv , kan du skjule rodet bag lukkede døre .
5 .
Tilføj en hylde over vasketøjet område, hvis det ikke er muligt at installere en fryser . Brug dekorative beholdere , som glas sæbeautomater at holde vaske og kasser til at gemme tørretumbler ark , frem for at lade dem i butikken emballage .
6 .
Sæt en standard tøj hæmmer med en dekorativ alternativ , såsom et stort kurv med et låg eller en hængslet brugerdefineret felt malet for at matche resten af indretningen i rummet . Skjule dit beskidte tøj på et sted, hvor maden er lavet og spist er en af de vigtigste dele af udsmykning med en vaskemaskine og tørretumbler i køkkenet .
7 .
Dæk apparater med en samling af magneter . Selvom dette ikke vil skjule dem for hvad de er , men de vil fremstå mere lunefuld , når dækket sommerfugle eller dyr karikaturer .
8 .
Hæng brugerdefinerede metal skilte over vasketøjet området og omkring resten af rummet . Brug en husholdning tema , som f. eks gammeldags husmor reklamer eller moderne indenlandske divaer at integrere de to områder i et.

gode råd og advarsler


 • Ændre farven på vaskeri til at matche resten af apparater i rummet , eller skille sig ud for ekstra stil , når udsmykning med en vaskemaskine og tørretumbler i køkkenet . Se efter de forskellige apparatet maling på de fleste lokale hjem forbedring , hardware , eller maling butikker .
 • Anden Artikel

 • hvordan man får frysere på en ujævn væg
 • Hvordan kan jeg passe en skygge på en lampe ?
 • Roman skygge ideer
 • hvordan man kan gøre kvist balustre
 • hvordan man kan dekorere en stue mur i en hest tema
 • hvordan man kan male et kid ’s værelse som en have
 • solnedgang ideer til stor køkkener
 • hvordan man kan dekorere en stue med en hjørne pejs
 • hvordan belysning påvirker følelser
 • hvordan man kan lægge fliser på en kant
 •