hvordan er rustfrit stål bestik bedømt ?

hvordan er rustfrit stål bestik bedømt ?Rustfrit stål bestik kommer i mange forskellige designs og stilarter , og spænder fra meget billige til meget dyre . Nogle begynder at ruste eller mister deres glans efter en kort periode , mens andre vare evigt . Forståelse for hvordan det er vurderet vil give dig en bedre forståelse af dens sammensætning , og hvordan man spot kvalitetsprodukter

hvordan det Bedømmelse

Kvaliteten af rustfrit stål bestik er bedømt af dens sammensætning , og den prestige, dens design er bestemt af fabrikanten . Sammensætningen af bestik er rustfrit stål blandes med nikkel og krom . Chrom sammensætning giver produkterne deres modstand mod korrosion , og nikkel hjælper med denne modstand ved at give den en dyb poleret glans .

En høj rating vil være 18 procent krom og 10 procent nikkel , vurderingen vil læse " 18/10 rustfrit stål . " En medium rating vil læse " 18 /8 rustfrit stål " og indeholder 8 procent nikkel . En lav rating af rustfrit stål bestik vil læse 18 eller derunder for chrom og nul for nikkel , såsom " 18 /0 rustfrit stål , " tyder på, at der ikke er nogen nikkel i produktet . Denne kvalitet af bestik er billigere , lettere i vægt , let modtagelige for korrosion og ikke har den dybe glans , at dyrere produkter .

Hvad skal du se efter på emballage

En kvalitets mærkevare vil have dens sammensætning er markeret på forsiden af pakken klarhed fordi producenten ønsker forbrugerne at se, at det er et kvalitetsprodukt . Mindre kvalitetsprodukter vil ofte have deres sammensætning , der er anført på bagsiden af æsken , ude af syne endnu tilgængelig, hvis du ønsker at finde det .

bedrag kommer , når kassen er mærket som kvalitet rustfrit stål og derefter ikke oplyse sammensætningen overalt på emballagen til støtte for sin påstand . Forbrugerne er ført til at antage, at den dejlige design og middelmådige pris , sammen med at se produktet udstillet med dyrere bestik , betyder, at det er automatisk 18/10 . Det centrale er , at hvis det er 18/10 rustfrit stål bestik , vil det være mærket tydeligt på emballagen , og hvis det ikke er mærket , så er det ikke 18/10 .

Er alle 18/10 Produkter Lige ?

Desværre kan etiketterne for selv kvaliteten bestik være misvisende , hvis du forstår , hvor produkterne er lavet . Det er her, det er vigtigt at lære de standarder fra producenten , før du foretager et køb .

Rustfrit stål bestik fremstilles i hele verden , og nogle områder har lavere standarder for perfektion end andre områder . I nogle steder , hvis mængden af nikkel er lavere end 8 procent , kan det ikke bruges i fremstilling af kvalitets bestik og vil blive klassificeret som ringere kvalitet . Dog vil andre acceptere en nikkel rating på 8,3 eller derover som acceptable som svarende til 10 procent nikkel kvalificering af 18/10 rustfrit stål bestik . Denne forskel i nikkel sammensætning vil afspejle i kvaliteten af produktet .

Sådan kende forskel

Kvaliteten af produktet er fastsat af fabrikanten , og de standarder, at fabrikanten følger . Hvis du finder en bestik sæt , der er det perfekte design til dig og det er den kvalitet, du ønsker, og den pris , du accepterer , så gør en smule forskning på producentens at vide, om de er hæderlige , hvad deres standarder for kvalitet er , og hvor deres produkter sælges . For eksempel har Oneida fået ry globalt til produktion og salg af 18/10 rustfrit stål bestik , der respekterer både de standarder, og den overlegne design af kvalitetsprodukter.

Nikkel Mangel

Den store efterspørgsel efter nikkel i rustfrit stål inden 2006 har medført en nikkel mangel i 2010 . Mange producenter af bestik bruger mindre mængder af nikkel i deres produkter , og de hævder, at det er chrom i rustfrit produkt, er den vigtigste faktor i at producere korrosionsbestandigt bestik .

Producenter som Gourmet Indstillinger har erklæret offentligt, at det er den korrekte behandling af chrom-baserede rustfrit stål , der giver deres produkter til at opfylde de høje standarder for kvalitet . De fastholder , at deres produkter fortsat bestå af korrosionsbestandighed tests , og at det er det sidste skridt af polering de produkter , der giver dem deres glans og elegant udseende . De mener , at manglen på en del af de 10 procent nikkel ikke ændrer kvaliteten eller udholdenhed af deres bestik .

en hurtig måde at identificere kvalitetsproblemer

Der er to hurtige måder at vide, om bestik er høj kvalitet . En måde er at fjerne et par stykker fra emballagen og holde dem i hånden . Kvalitet 18/10 rustfrit stål bestik vil være meget skinnende , tungere end billige stykker og vil have ordene " 18/10 rustfrit stål " indgraveret på undersiden af gafler og skeer . Mange producenter vil også gravere det på siderne af knive .

Den anden måde er at købe dine produkter på en special-forretning , så en kyndig repræsentant kan give dig oplysninger om kvaliteten af de produkter og på fabrikanten og sine kvalitetsstandarder .

Anden Artikel

 • hvordan man kan fjerne overskydende maling
 • tips til indvendig væg belysning lanterner
 • maling behandlinger for rystende gamle møbler
 • hvordan man kan renvaske faux træ
 • mission stil vindue behandling ideer
 • hvordan man kan dekorere et spil værelse i et sofistikeret, men sjov stil
 • ideer til at dreje en eksisterende veranda ind i et værelse
 • hvordan man laver en sovesofa nederdel
 • den bedste måde at pakke porcelæn retter
 • hvordan man kan hænge gardiner med kroge
 •