hvælvede loft design ideer

hvælvede loft design ideerEn hvælvede loft ofte bliver overset i den udsmykning proces, når det skal være et centralt element i rummets design. En hvælvede loft allerede har en lille mængde af karakter på grund af sin højde , men tilføjer detaljer såsom maling , bjælker eller konsistens hjælper binde loftet i dit hjem design tema .

Paint

Maleri en hvælvet loft med en farve , som supplerer rummet er en glimrende måde at afslutte udseendet af rummet . For eksempel , hvis du har træelementer hele rummet male loftet en lignende brun tone . Matchende væggen farve til loftet farve gør rummet synes lille på trods af højt til loftet , så brug en farve på loftet , der subtilt kontraster væggen farver .

Du kan også male motiver på en hvælvet loft . Dette design koncept er især ideelt , hvis du har en solid farve gulve ; hjem med fancy gulvfliser behov ensfarvet lofter , men at vende denne idé kan du forskønne dit loft og få den samme effekt . Malede motiver virker bedst på omg , højt til loftet .

Bjælker

Tilføjelse arkitektoniske detaljer hvælvede lofter såsom træbjælker hjælper dit loft blend ind på dit værelse 's indretning . Højt til loftet kan tendens til at gøre dine møbler se små , fordi det enorme åbne rum sluger alt i det , og derfor indeholder en iøjnefaldende loft detalje kan bringe omdrejningspunkt i rummet tilbage til øjenhøjde . Du skal bruge forsigtig, når du planlægger at tilføje arkitektur til din hvælvede loft , fordi alt for meget af det kan gøre det loft, synes for tung til rummet og loftet vil tilsidesætte dit værelse 's møbler. Fokus på at fremhæve rummets egenskaber subtilt hjælper dig med at undgå overvældende det . Bjælker arbejde godt på lofterne, og med plane overflader , uanset om det er en traditionel flad loft eller et loft , der udvikler sig til et punkt

Texture

Du kan optage tekstur på hvælvede lofter et par måder : . tekstureret maling , bakker eller kasse. Tekstureret maling gør rummet til at ligne en enkelt enhed , fordi det trækker loftet i rummet design . Hvis alle væggene i rummet er en lys farve , som f. eks hvid eller beige , kan du holde de høje lofter i samme farve og stadig tegne rummets omdrejningspunkt ned blot ved at tilføje tekstur . Fordelen ved at bruge tekstureret maling er, at det virker på enhver form hvælvede loft .

Anvendelse af træ til at tilføje bakker eller kasse til flade hvælvede lofter fungerer godt , når gulvet er en solid farve og tekstur . Du kan male loftet ¨¦n farve , og tilføje farvede kasser , der passer til ordet for en kontrast look . Hvis du optage en enkelt bakke med træ trim , kan du også kontrast trim farve med loftet eller male det samme farve og bruge bakken for at tilføje tekstur .

Anden Artikel

 • hvordan man kan bygge med korintiske kolonner
 • hvordan man kan reparere tysk kukure
 • hvordan man skaber en outerspace maling til en kid’s værelse
 • hvad er en 925 sølv rating ?
 • hvordan man kan male alabast glas
 • hvordan man kan anvende en træ korn se til ståldøre
 • hvordan man designer et soveværelse og badeværelse
 • hvordan man laver dit eget land pjusket swag gardiner
 • hvor meget romex ledning er nødvendig for at wire et hus ?
 • gratis vejledning i , hvordan at folde servietter dekorativt
 •