flise design ideer til badeværelser

flise design ideer til badeværelserEn suite badeværelser tilbyde bekvemmeligheden ved at være knyttet til et soveværelse , men denne luksus skaber også et design dilemma . Værelser i en bolig, især dem , der er knyttet til, bør have design flow fra den ene til den næste . Du kan anvende dette koncept til badeværelser ved at indarbejde flise design, der passer til vedlagte soveværelset design tema .

Farver og lignende materialer

Gennemgang af materialer og farver i soveværelset , der har eget badeværelse giver dig et godt udgangspunkt for at beslutte hvordan man designer vedlagte badeværelset . Ved hjælp af en gulvbelægning flise , der ligner eller det samme som i soveværelset er en enkel måde at binde de to værelser sammen . For eksempel , hvis du har marmorgulve i soveværelset , skal du bruge en marmor flise i badeværelset , der har samme nuance som soveværelse gulvet . Fliser er ofte lavet af keramik , marmor , glas eller granit , men du kan finde hårdttræ fliser til at hjælpe dig i arbejdet et soveværelse 's hårdttræ gulvbelægning i badeværelse .

Tile Detaljer

Fliser , uanset materiale , der er tilgængelige i en vifte af størrelser, former og farver , som giver dig mulighed for at tilføje supplerende flise detaljer til dit badeværelse . Du kan ramme objekter på badeværelset væggen som et spejl , væg billeder og en elektrisk kontakt , eller oprette et knudepunkt for pænt arrangeret fliser som en backsplash , der omfatter hele rummet . Vælg en farve til den flise , der anvendes i hele soveværelset . Hvis du ønsker at tilføje en kant til bestemte badeværelse funktioner, brug bare denne farve flise til indramning. Tilføjelse af en backsplash og kant omkring badeværelset giver dig mulighed for en lidt mere fleksibilitet til at bruge en række nuancer , der svarer til de farver , der anvendes i soveværelset .

brusebad eller karbad Lining

Det bruser eller badekar i et badeværelse er ofte omdrejningspunkt i et rum , og derfor er mere fyldig med fliser , der ligner designet i vedlagte soveværelset hjælper to værelser dekorativt flow . Du kan linje alle de tilsvarende brusebad eller karbad vægge med en enkelt nuance , der matcher soveværelset , eller linje hele området med en neutral tone og omfatter brugerdefinerede flise design . Hvis du vælger at oprette et billede i muren fliser , bruge farver og former er repræsenteret i soveværelset . Lav en firkant-lignende design , hvis soveværelset er møbler med skarpe , lige linjer , eller skabe billeder med bevægelse , hvis soveværelset har afrundede funktioner .

Anden Artikel

 • hvordan man kan gøre lærred sengeforhæng
 • elegante taksigelse udsmykning idéer
 • baby pige soveværelse udsmykning idéer
 • DIY vestlige polstring trimmer og negle hoveder
 • designideer til at adskille to værelser
 • hvordan man kan dekorere et land sommerhus med tæpper
 • Sådan opdaterer køkkenskabe
 • hvordan man laver en dyb Valance bestyrelse
 • hvad er den rigtige måde at vise Kina retter ?
 • hvordan man kan male et design på køkkenskab døre
 •