færdige walk -out kælder ideer

færdige walk -out kælder ideerarbejdsnedlæggelse kældre har fuld-dørs ydre udgange ikke kræver adgang til hjemmets indretning . Nogle kældre har udgange , der fører til trappen steg til jorden , mens andre er bygget ind i en skråning og har døre , der fører ud til jordoverfladen i bunden af skråningen . Enten type arbejdsnedlæggelse kælder kan være færdig , at tilføje et hjem 's stue .

Fritid Room

Færdige kældre kan omdannes til rekreative formål , familie eller legerum . Begynd med en simpel legerum , at ændringer kunne dække et voksende families behov . Gør det lyse og glade , med let-til- ren, sikker overflader . Hvis kælderen er stort , tæppe ét område og fliser andet . På den måde, det virker for en bredere vifte af aktiviteter . Pude stillinger eller kolonner ved indpakning med tæppe for at undgå skader.

læsesal eller hjemmekontor

Opret en kælder studie område , med masser af lys , skriveborde , borde og reoler , for ældre børn , eller , hvis du arbejder hjemmefra eller har en side forretning eller hobby , forvandle din arbejdsnedlæggelse kælderen i et kontor med en sikker separat indgang . Isolerende kælderen med lyddæmpende akustiske paneler giver mulighed for en rolig kontor arbejdsplads , selv når familien er hjemme .

Fitnessrum eller Home Gym

Konverter din kælder i et hjem gym og give plads til løbebånd , stationær cykler , vægt maskiner og stansning tasker, som er ude af vejen for din bolig . Forstørre de føler ved at montere spejle på væggene og et fjernsyn over workout område . Tilføj en sauna eller dampbad og et brusebad område for bekvemmelighed.

Home Theater

Omdan din kælder til en hjemmebiograf . Vælg et område uden vinduer , og dækker væggene med stof eller andre akustiske materiale . Indbygget i skabe eller et hjælpeprogram område tillader grimme kabler og ledninger at være ude af syne . Integrere højttalerne og belysning i vægge og loft under indramning , for en mere rummelig fornemmelse . Installer en projektionsskærm eller et stort plasma eller LCD- tv på den lange mur og arrangere møbler i en halvcirkel for at give det bedste overblik .

Lejlighed

Gør din kælder betale for sig selv ved at skabe og leje en lejlighed . Tilføj et køkken og bad , opholdsrum og soveværelse . Husk, at soveværelser behov udvendig adgang , så omfatter et vindue stort nok til afstigning . Ventilere køkkenet og brug brandsikker væg , gulv og loft belægninger der . Hvis VVS og afløb er nødvendigt , at skære i beton er rodet , så skaber en step- up badeværelse med plads til VVS nedenunder og toiletter er specielt konstrueret til kældre .

Overvejelser

Kældre er tilbøjelige til at fugt , der kan forårsage mug og skader på møbler , vægge og gulve , adresse miljømæssige fugt før bygning . Montér ovn med en affugter . Brug korrekt isolering til at holde området behagelig .

Plan belysning omhyggeligt . For et legerum , hjemmekontor eller lejlighed , skal du sørge for naturlig belysning , er til rådighed ved hjælp af franske døre vil tilføje flere vinduer . Brug Sconces , op-lyser , retningsbestemt belysning og forsænket lys for en varm effekt .

Bryggers

Kældre typisk hus ovne , vandvarmere og tryktanke . Ved udformningen af en mekanisk område , skal du sørge for at give store adgangsdøre til reparation eller udskiftning .

Anden Artikel

 • hvordan man kan dekorere en skolebygning tema køkken
 • indendørs legerum ideer
 • hvordan du fjerner termisk persienner
 • hvordan man kan dekorere med bambus stilke
 • fordelene ved elektronisk forkobling
 • hvordan man kan dekorere en oval spejl
 • hvordan man bruger plastankre til at hænge en gips - indrammet spejl
 • hvordan man designer en plads til et barn
 • hvordan du fjerner spraymaling sprøjtestøv
 • inatallation instruktioner til vinyl vindue støbning
 •