design ideer til en tredje sal loftsrum spillerummet

design ideer til en tredje sal loftsrum spillerummetSelvom kviste normalt tjene som intet mere end en lagerplads , vælger nogle boligejere til at renovere disse rum for at gøre dem til beboelig , nyttige rum . Nogle bruger dem som soveværelser , mens andre konvertere dem til legerum eller spil rum . En kvist spillerummet er måske den mest fordelagtige , fordi det holder støjen fra hetzen teenagere , børn eller endda voksne væk fra resten af huset . Mange kviste er også rummelige , giver mulighed for installation af større spil som pool og bordtennis .

Lys

Når det kommer til nydelse og spille spil , god belysning er et must . Ingen ønsker at spille i et rum , hvor de ikke kan se deres kort eller finde en vildfaren ping-pong bold . Forsænket lys byde på masser af ovenlys . Forsænket belysning er også mindre tilbøjelige til at få smadret af flyvende pool bolde , kastede puder eller ophidset arm vinker . Spor belysning kan også være nyttigt , og det giver dig mulighed for at flytte lys og vende dem bedst muligt , samtidig med at atmosfæren afslappet . Loft belysning ikke har højden krav, hvilket gør den perfekt til skrå loft lofter . Plus , der lyser i arme "nå tillader spillere at erstatte et par af de regelmæssige pærer med farvet lys pærer til fester eller til atmosfæren .

Gulvbelægning

Et spil rummet skal have komfortable gulve , specielt i en kvist , hvor loftshøjde er i høj kurs , og gulvet kan blive en primær siddeområde . Den bedste løsning er robust , blødt Berber tæpper i en mørk neutral som sten grå eller sort . Brown kunne lave et spil værelse kig tacky og trist , det er bedst undgås. Husejere kunne også vælge robuste tæppefliser , som giver dem mulighed for at skabe et mønster med mange farvede fliser , røde og sorte kunne skabe en skakternet effekt , mens andre måske foretrækker at oprette regnbue striber . Disse fliser er også godt for steder med stor trafik og spild , en beskadiget flise er nemt erstattes af en ny uden det er nødvendigt at erstatte hele tæppet

Seating

kviste ofte har skrå lofter , der kun højt nok . for nogle til at stå på den ene side eller i midten af rummet, hvilket gør sæder vanskeligt men ikke umuligt . Gulv puder råde bod siddepladser rundt kort og brætspil , især på steder , hvor loftet dips . Brug osmannerne og fodskamler til at erstatte den traditionelle barstole omkring et poolbord eller Bordfoldbold . Lange bænke , polstret med tykke puder , kan sidde langs væggene , uanset hvor lav lofterne er .

Games

Selvom spillet værelser har som regel to eller tre spil i dem , en kvist lange , snarere end bredt, plads og skrå lofter kan forhindre en virkelig omfattende spillerum . Boligejere bør tænke over, hvad deres venner eller børn kan lide at spille bedst , og vælg en eller to spil . For eksempel kan den ene ende af rummet vært et poolbord , mens den anden har bordfodbold eller ping pong . I en rigtig lille plads, kunne en af disse spil er tilstrækkelige , mens en video game system tager op den anden plads . I midten af rummet sted et lavt sofabord , der konverterer til en kort eller brætspil bord på et øjebliks varsel .

Anden Artikel

 • hvordan man kan hænge levelor blinds
 • hvordan man kan male en dør til at ligne en seks panel
 • glas vs plexiglas
 • hvad er den bedste tæpper til udlejningsejendomme ?
 • hvorfor maling skaller ?
 • hvordan man strip male naturligt
 • hvordan man kan dekorere et badeværelse med farverigt tilbehør
 • hvordan man omlakering en glasfiber swimmingpool vippe
 • hjemmelavet træ køkkenbord
 • hvordan man designer en mur
 •