dekorere med fyrretræsmøbler

dekorere med fyrretræsmøblerUdsmykning med fyrretræsmøbler er en fantastisk måde at skabe en hyggelige stemning i dit hjem . Enkelhed fyrretræsmøbler har en varm og indbydende appel . Fyrretræsmøbler er unik , fordi den enkelte stykke træ har knuder og pletter , som er helt sin egen . Ikke to stykker fyrretræsmøbler se nøjagtig det samme . En anden positiv egenskab fyrretræsmøbler er dens relativt lave omkostninger i forhold til andre træsorter . Fyrretræsmøbler kan behandles, og farves til at matche den nuværende indretning af dit hjem . Det kan endda være malet , hvis det ønskes . Udsmykning med fyrretræsmøbler er den perfekte idé til enhver boligejer , der ønsker at skabe en rustik , land plads

Du skal bruge: .
dåse maling i blødt Hue
Hvid maling .
Pensler .
Floral stoffer .
Små-print stoffer .
Stribet stof .
Møbler Slipcovers i hvid eller tan .
Loppemarked fund .
Lace paneler ( ekstraudstyr) .
Snørehul blondegardiner ( ekstraudstyr) .
Bambus rullegardiner ( ekstraudstyr) .
Blomster.
Tilhugget rammer .
Rose malerier .
Lysestager .
Pjusket puder .
Sandpapir .
Bjærget arkitektoniske stykker .
Haven poster .


1 .
Saml inspiration fra ugeblade. Faglige arbejde fra indretningsarkitekter er altid fremvist i hjemmet indretning blade . Tag ideer fra blade , der matcher din personlige smag . Markerer sider for fremtidig reference , når dekoration .
2 .
Overvej din nuværende plads . Inddragelse af fyrretræsmøbler vil ændre det generelle udseende af et rum . Hvis dit værelse i øjeblikket er fyldt med moderne møbler , forstå , at tilsætning af fyrretræsmøbler vil forvandle udseendet . Neutral vægge og gulve vil matche perfekt med enhver form for fyrretræsmøbler . Forstå at hårdttræ vægge og gulve kan kollidere med nogle typer af fyrretræsmøbler . Vælg stykker med omtanke .
3 .
Skab en friluftsmenneske look i en hule eller stue . Parret fyrretræsmøbler med farver på jorden . Medtag greens , brune og beige i indretningen af dit værelse . Tilføj et par planter og blomster mønstre i hele rummet.
4 .
Brug farves fyrretræsmøbler til at skabe en fed , luksuriøse interiør . Parret fyrretræsmøbler med dybe farver som rød og lilla til en varm soveværelset eller stuen.
5 .
Brug naturlige hvide fyrretræsmøbler til en lys , luftig plads . Placer en hvid fyr bord i et køkken eller spisestue . Lyse farver vil naturligvis gøre en plads syne større .

Anden Artikel

 • hvordan man kan genskabe en bronze finish
 • hvordan man kan gøre sand sted kortholdere
 • hvordan man kan male spiserum
 • hvordan man kan vælge en maling farve til en hvælvet indgangen
 • bildesign ideer til en kid’s værelse
 • oplysninger om lava lamper
 • våbenhus gulvbelægning ideer
 • instruktioner til at bygge en vinduesplads
 • hvordan man kan male pejs mursten sort
 • køkkenskuffe & hylde arrangørerne
 •