home decor løsninger til hjemmet & haven

home decor løsninger til hjemmet & havenAt finde indretning til dit vægge og gulve kan være let . Den hårde del er ofte at finde en måde at sikre elementet i stedet for dit valg . Væggen stud aldrig synes at være , hvor du har brug for det eller de vare ikke har nogen indbygget i hængende hardware . Scatter tæpper slip og skub gøre dit hjem en hindring kursus i sikkerhed . Finde en løsning for disse problemer kan være lettere end du tror

nr. ligger indenfor grænserne Udsmykning

Ophængning af billeder og objekter for the ; cor kan være et problem især hvis det emne, du vil hænge op, var ikke gjort for at gøre det . Hvis du kan lide din væggene beklædt med alle typer af vægdekorationer , så de mange sømhuller kan udgøre et problem for dine vægge . Halsbarmen kit er lavet i forskellige styrker til at løse disse problemer . Hver anden styrke har en vægtgrænse til det. Du kan bruge det på genstande, som ikke har en indbygget system til at hænge og på enhver anden genstand du normalt ville søm i væggen .

tack kit også gør op med problemet med at finde en stud , når de forsøger at hænge et billede . Det kan gå nogen steder på væggen giver dig flere muligheder i områder til at hænge din indretning .

Sikker ting i din have og gård med dette kit , er det vandtæt og fungerer godt udenfor. Du kan bruge den til at sikre bunden af en urtepotte på en trappe eller afsats , der ville have væltede før i vinden . Du kan sikre din adresse cifre til huset eller en lygtepæl så godt.

Sikring din indretning

Securing poster med velcro kan tage sig af mange af de dekorerer problemer, du kan løbe ind . Velcro kommer i to stykker, der begge selvklæbende . Du sætter et stykke på og objekt og en anden på overfladen , du hænger eller sikre det .

Forankring kaste tæpper med velcro sker ved at sikre en brik på gulvet og den anden til tæppet . Denne teknik giver dig mulighed for at købe tæpper fremstillet af materiale , som du ikke ville have , før bruges på grund af skyde-og glider , der ville ske én gang på gulvet . Når du har brug for at hvidvaske dem , de trækker hinanden og gå sammen igen efter de er renset .

Læg en dyne foran dit vindue til at varme dit værelse om natten . Du har set denne indretning stil i udsmykning bøger, men du er ikke nogen, der kan sy alt dette sammen . Brug Velcro til at fast vedhæfte et dekorativt dyne til din glasdør beklædning eller panoramavindue for denne varme vinter indretning stil . Velcro ikke kun sikrer dynen omkring døren , men let adskiller at få adgang til skyderen og vindue . Du kan bruge dette som en nat , der dækker og træk den ned i løbet af dagen til at lade solen i dit hjem . Dette gælder ikke kun ser varmt og hyggeligt , men det blokerer udkast og gemmer på din varmeregningen .

Vedhæft lille forret urtepotter til enhver yderside med velcro . Et lille stykke på siden af en urtepotte og en anden på overfladen , du ønsker at hænge gryden på , vil give dig en sikker og vandtæt tilslutning . Det trækker ud til omplantning og derefter sikrer tilbage igen for at hænge en anden forret plante . Ved at bruge denne teknik kan du placere blomster på en væg , hvor ellers ville du have en hylde .

Anden Artikel

  • haven flag tutorial
  • home decor løsninger til hjemmet & haven
  • unikke haven hjemme gaver
  • Victorian haven udsmykning idéer
  • hvordan man kan dekorere haven badekar
  • ideer til haven gryder
  • ideer til en børnehaven
  •