unikke haven hjemme gaver

unikke haven hjemme gaverGiver en gave til en eller andens hjem haven er en tankevækkende gestus , der viser dig ikke kun bekymre sig om modtageren , men også modtagerens hobbyer . Dog kan konstateringen af, at gaven til tider være svært . Mange hjem haver har alt, hvad de har brug for : urtepotter , haveredskaber , bænke , gynger og statuer . Samtidig er der flere unikke gaver , at hjemmet haven ejeren vil skat for evigt .

Secret Diorama

Ifølge hjemmesiden Stormthecastle . com , "En hemmelig diorama er en diorama bygget i et uventet sted . Dette giver diorama et niveau på ikke blot visuel glæde , men opdagelsen . "

Byg en diorama base af træ , i stedet for at bruge en gammel skotøjsæske , som man kunne for et skoleprojekt . Mal diorama interiør en solid , jord-tonet farve og fyld den med fyrrekogler , små grene og kviste , græs snavs og et par blomster . Bruge rigtige eller syntetisk blomster og græs . Position miniature alfer , nisser eller feer i diorama , limning dem på plads . Din modtager kan sætte de færdige diorama i en ud af den måde plads i deres have .

Gargoyles

Ifølge hjemmesiden Middelalder-Life-og-Times-Info. org , i middelalderens arkitektur , hjalp gargoiler afløb og omdirigere vandet ud af det ydre af kirker og " Det andet formål med Gargoyles var som u00BB vogtere u00AB af bygninger i form af abstrakte symboler, der skal repræsentere , og at afværge det onde. "

A Gargoyle er en unik alternativ til en fælles have statue som en engel eller fe . Fortæl modtageren af gaven , at stenen Gargoyle afdelingerne ud skadedyr såsom insekter , jordegern, kaniner fra deres have . Hvis det Gargoyle , at du giver dem , er virkelig hæslig , Point den væk fra deres hus og ud af deres synsfelt .

regnopsamler

Ifølge lære Feng Shui , bør en have ejer repræsenterer alle de elementer i sin have . En nem element til at repræsentere , er vand. Stedet for at give nogen en have springvand eller fuglebad , skal du oprette en dekorativ regnvand samler . Brug en rustik træ spand og linje bunden med polerede sten eller tage en stor sten skål og tilsæt et par strålende farvede sten . Få et par flade sten og maling små grønne lilje puder på dem . Modtageren af denne gave skulle derefter placere regnopsamler i et område af haven , der er ude af vejen . Efter det regner , kan hun bruge raincollector at vande hendes planter .

Anden Artikel

  • ideer til haven gryder
  • unikke haven hjemme gaver
  • ideer til en børnehaven
  • haven flag tutorial
  • Victorian haven udsmykning idéer
  •