ideer til haven gryder

ideer til haven gryderPynte haven gryder i en lang række forskellige måder at tilføje charme og karakter til dine potteplanter . Der er ingen grund til at nøjes med kedelig og fantasiløs potter . Lidt af kreativitet og et par billige materialer kan nemt omdanne kedelige gryder til smukke iøjnefaldende plantageejere at dekorere en have

Dekorering Have Pots

Gennemse gangene af en snedighed butik med et øje for materialer til at lime på haven gryder . Der er mange velegnede emner til at lime på haven potter til dekoration .

Brug 22-eller 24- gauge crafting wire og diverse glasperler i forskellige størrelser , former og farver til at dekorere en have pot . Mål rundt omkredsen af puljen på i toppen , midten og bunden . Tilsæt 2 inches til bearbejdning og pladeklip for at udforme ledning til disse længder . Arranger perlerne i den ønskede rækkefølge og snor dem til snedighed ledninger . Fyld de tre ledninger , der forlader 2 inches af tråd fri af perler . Ombryde ledning målt til toppen af haven puljen rundt om toppen af puljen . Sno enderne af ledningerne godt sammen og lim wiren på plads langs hele kanten med stærke vandtæt lim . Wrap midten ledning omkring midten af puljen på samme måde og lim det . Ombryde bundwiren omkring potten så godt og lim det på plads .

Brug stærke vandtæt lim til at fastgøre glas perler til have potter i forskellige mønstre . Vælg store , fede ædelstene og lim dem rundt på øverste kant af en have pot . Lim supplerende mindre perler rundt den nederste kant af haven puljen .

Lim store , farverige nyhed knapper til haven potter . Vælg flad knapper og bruge dem til at gøre blomster på siderne af potter . Brug mindre knapper til blomsten centre og lim store knapper omkring blomsten centre som kronblade .

Maleri urtepotter

Sand den ydre overflade af urtepotter , hvis de er ru . Seal indersiden af gryder med tre lag af polyurethan , hvis du bruger det potter til udplantning . Male udenfor i haven puljen med en base farve latex maling . Op til tre lag maling kan være nødvendigt for fuldstændig dækning . Tillad underlak malingen tørre helt . Brug akryl udendørs maling for at tilføje dekorative design med en lille pensel . Tillad akrylmaling til tørre natten over , derefter anvende tre lag polyurethan at forsegle malingen .

Anden Artikel

  • haven flag tutorial
  • Victorian haven udsmykning idéer
  • ideer til haven gryder
  • ideer til en børnehaven
  • unikke haven hjemme gaver
  •