ideer til en børnehaven

ideer til en børnehavenGartneriet er en MP værelse . Plan for plads til at afspejle et barns liv inden for rammerne af sikkerhed , fremragende design gennem skala , møbler , farve og et strejf af sjov . Følg disse retningslinjer . Tillade barnet at udvikle og gennemføre dele af designet planen , der er alderssvarende .

Windows

Window behandlinger for barnets børnehave skal opnå beskyttelse af privatlivets fred uden at virke malplaceret . Prøv træ skodder . Disse findes i forskellige tremme størrelser med komplet tilt muligheder . Tilpassede farver er tilgængelige fra bedre fabrikanter . Vælg farver, der vil vare for livet i rummet som en børnehave . Skodder er en investering , der vil vare i årtier .

Sengetøj og tilbehør

Oprette design tema og fortsætte . Check tapet bøger og stof bøger . Bringe et par prøver eller digitale fotos derhjemme for at vise barnet . Begræns udvælgelse for at undgå forvirring . Koordinere alle de sengetøj, puder , skiftende station og polstring . Undgå kedsomhed ved hjælp af byger af farve på elementer, der kan nemt vaskes eller kemisk renses .

Møbler

Der er et par basale ting, som omdanner et rum til en børnehave . Den bassinet , den krybbe , for gyngestol-alle disse bør vælges med den etablerede design tema i tankerne . Men ikke træ ikke skal holdes en trist brun . Male det til at koordinere med sengetøj og betræk . Vælg armaturer uden skarpe hjørner . Vælger kun genstande fremstillet med de bedste håndværk . Plan for fremtiden ved at investere i møbler, der har et dobbelt formål og vil vokse med barnet .

Anden Artikel

  • unikke haven hjemme gaver
  • ideer til en børnehaven
  • haven flag tutorial
  • ideer til haven gryder
  • Victorian haven udsmykning idéer
  •