ideer til en delt piger soveværelse

ideer til en delt piger soveværelseI de fleste familier er plads i hjemmet begrænset . Af denne grund finder mange søskende sig mærkelige sengekammerater med lidt andet valg end at dele et soveværelse . Det kan være en sjov oplevelse for søskende at dele et soveværelse , men det kan også være en udfordring , når der opstår uoverensstemmelser . For piger især , hver ønsker at være prinsesse af hendes slot . Ved at respektere den individualitet og personlige sympatier for hver pige , kan forældre skabe et rum , der emmer af harmoni i stedet for konflikt med hvert enkelt barn følelsen af, at soveværelset er en del af hende.

Sensationel Shades

Der er fire vægge i en soveværelse og male dem alle nøjagtig den samme nuance er ikke den eneste fremgangsmåde ved udformning af en fælles soveværelse . Hver pige har sandsynligvis sin egen yndlingsfarve og kompromis er normalt ikke en mulighed . I stedet for at insistere på, at en af pigerne kompromis , male væggene i begge deres foretrukne nuancer . Har hvert barn plukke hendes side af rummet og male væggene nærmest sin seng i hendes yndlingsfarve . På denne måde , er en del af hver piges personlighed bogstaveligt malet direkte på væggen .

Tegn Temaer

Opnå individualitet i en delt piger soveværelse med at give udtryk hver piges yndlingskarakter temaer . Hvis en pige foretrækker bamser og andre tilbeder katte , brug af billeder af både tegn i udformningen af rummet . Et lagen , der er omfattet af katte tilstrækkeligt betyder den holder af en af pigerne , mens en dyne dekoreret med bamser vil symbolisere en favorit af den anden. Kontrasterende karakter temaer kan sameksistere i et soveværelse , og hver pige kan føle sig hjemme .

Divide and Conquer

For nogle forældre , uanset hvor hårdt de prøver , er det næsten umuligt at bygge bro over den kløft , der holder nogle piger til odds over deres fælles soveværelse . Virksomhed et hjem renovering , såsom opbygningen af et partition i midten af rummet , er dyrt og ikke altid er muligt . Dog kan det rum stadig være adskilt i en række forskellige måder . Taping en hvid streg ret skønt midt i rummet er den nemmeste løsning , men giver ingen privatliv . En bedre mulighed er at adskille rummet med en lang tung gardin strategisk placeret i midten . En anden idé kunne være at hænge flere plast haven hegnet stykker , der er knyttet sammen med " S " kroge , for at gøre en kunstig væg med en stor nok åbning tilbage til at blive brugt som en dør .

Anden Artikel

 • hjemmelavet picnic kurv & picnictæppe
 • den nemmeste måde at tage tapet ud
 • hvordan man kan bejdse frysere kirsebær
 • hvordan man kan gøre ferien swags
 • 1920 american interiør maleteknikker
 • hvordan man kan hænge gardiner i et hjørne
 • hvordan man kan male rust effekter
 • hvordan man kan hænge gryder og pander fra loftet
 • hvordan man vælger maling farver online
 • køkken bordplade ideer
 •