gardin fold stilarter

gardin fold stilarterGardiner stilarter kan variere fra casual , egnet til et barns legerum , til yderst avancerede , som dem, hang i en formel spisestue . Hvordan formelle gardiner er meget afhængig af to faktorer-både stof og behandling på toppen, eller position , af gardinet . Læg er en mulighed for overskriften . Plisserede gardiner er generelt mere formel end unpleated .

fransk eller Knib Læg

fransk eller knib læg er egnet til let-til mellem- stoffer. At konstruere knivspids læg , forlader toppen af gardinet rå , fold det over omkring 1 /2 tommer og tuck stoffet inde i panelet . Tryk og søm . Fastgør derefter knivspids pleater tape på bagsiden af gardinet , syning alle fire sider , men at der åbnes i bunden ender i lommerne , hvori Draperiet krogene vil blive placeret . Saml overskriften for at gøre tre små læg og indsæt den trestrengede draperier kroge i de tre lommer . Springe en lomme eller to og gentag indtil du har nået slutningen af gardinet panelet .

boks og omvendt Box Læg

Box læg kræver en temmelig tynd stof , fordi de er konstrueret af flere lag af stof syet sammen for at danne lange rektangler . Rubrik læg skabe en skræddersyet look . For at gøre dem i toppen af panelet finish og derefter på indersiden af panelet , at fem varemærker ( nummereret fra 1 til 5) 1 tomme mellemrum , med mærke 3 angiver midten af kassen læg . Bring mærker 1 og 5 til centret på mærket 3 . Fold punkt 2 og 4 under panelet væk fra centrum . Sy hen over toppen af klap og tryk den flad . Beslut hvor langt du ønsker kassen plisseringer at være ( 7 inches fungerer godt ) og fortsat at læg langs toppen af panelet . Sy bunden af plisseringer , når du er færdig med panelet . For at gøre en inverteret boks læg , skal du følge de samme trin , men markere højre side af panelet .

Blyant Læg

Blyant læg give et minimalistisk , pæn at se til toppen af gardiner . Blyant læg er bedst skabes ved hjælp af blyant pleater tape . Afslut fire sider af gardinet panelet , så pin blyanten læg båndet øverst i panelet . Catch de tre ledninger i venstre side af tape og binde dem sammen . Sy pleater båndet til tæppet panel på fire sider og mellem hver lomme , sørg for ikke at fange de tre ledninger på højre side af båndet . Træk jævnt på de tre ledninger til højre , indtil overskriften er den rigtige bredde til at gå på tværs af halvdelen af bredden af vinduet . Fordel plisseringer jævnt og hæft det sæt af tre snore på højre side af panelet . Tack den bundne snore på begge sider på bagsiden af gardinet , så de vil ikke vise . Indsæt draperier kroge og hæng panelet

Goblet Læg

Flammernes læg fungerer bedst for gardiner lavet af tung, fancy stoffer-som f. eks. brokade . De er mest fantasifulde mulighed for læg og er bedst anvendes til gardiner , hvor den øverste dækker bredden af vinduet, så de ikke behøver at være trukket sammen eller åbnes . For at gøre Bæger læg , sy et stykke buckram 4 inches lang øverst gardinet panelet . Afmærk afstanden til plisseringer bruge benene indstikkes lodret. Den læg skal være ca 5,5 inches lang , og rummene skal være den samme . Efterlad en halv-rum på hver side af panelet. Juster målinger til at passe den præcise størrelse af dit panel . For hver læg , placere den forkerte sider af stoffet sammen og sy en lodret linje sting går fra toppen af stoffet til bunden af buckram . Så med panelet opad og læg mod dig , samle bunden af læg i tre mindre afdelinger og sy ( ved hånden ) sektioner sammen i bunden af buckram . Knivspids hver side af læg sammen øverst og hånd-søm på plads . Du har nu et bæger -formet fold , som du kan ting med silkepapir , så de holder deres fylde . Tilføj ledning sløjfer i bunden af læg, knapper eller andre dekorationer . Hæng gardinerne hjælp Draperiet kroge specielt designet til overskrifter , der bruger buckram .

Anden Artikel

 • dække slip bruger
 • forfængelighed køkkenbordet ideer
 • bambus & træpersienner
 • hvordan man kan male udendørs fliser
 • hvordan man kan folde dekorative håndklæder
 • nem måde at male gardiner
 • garage værelse ideer
 • hvordan man kan male et træ klædeskab
 • hvordan man kan afgøre , hvilken farve til at male din veranda
 • DIY syntetisk stuk
 •