designløsninger til køkkenet

designløsninger til køkkenetEt køkken , der bliver brugt til mere end blot genopvarmning take- out er næsten altid et køkken , der kan bruge nogle design hjælp . Maling farver , materialer , opbevaring , rod , tilbehør og trafikmønstre bør være en del af enhver renovering planlægning . Genbrug gamle ting værker vidundere --- genanvendelse hele køkkenet kan være temmelig effektive , også . Men løsninger til mindre end perfekt køkkener kan være beskeden og kosmetiske og stadig have en stor indvirkning .

Enlightened Trafik Flow

Selv en flot køkken fungerer bedre , når trafikmønstre og de overordnede lys er taget i betragtning. A. B. Chao , en californisk designer , tog en fantastisk gammeldags køkken med perioden farver , malet bord vægge , stick -out tællere og gamle tin skilte , hele vejen til en slank moderne flow-gennem rummet . Det nye køkken er alle hvide og nemme at rengøre . Rodet at hænge gryder og pander og modvirke apparater er nu anbragt i skabe , ud af syne . En klassisk L-formede counter skæres ned for at åbne rummet mere og laminatet bordplade og flere dræn blev handlet for en plade af marmor og en enkelt bred vask . Gamle vedhæng lamper er nu lyse hvide glober at hoppe lyset fra hvidmalet gulvet og skinnende hvidt kabinet finish . En hvid flise backsplash yderligere definerer de vigtigste arbejdsområde og en bredere slagter blok og stålarbejde ø er en elegant erstatning for en mager Formica og krom øen. Knogler i køkkenet og den gamle komfur forblev den samme , men de ændringer, skabe et bedre arbejdsmiljø plads og meget mere lys .

gøre godt, Look Good

Genbrug et køkken for at hjælpe miljøet , sind dit budget og opfinde noget fængslende og originalt . Mark og Sally Bailey af Bailey 's Hus og have foreslår at bruge gamle træskodder som køkkenskab døre . Hvis køkkenet er et komplet redesign , kan skabene være skræddersyet til at passe skodder . Ellers skodder kan trimmes til at passe den eksisterende skabsstel . Den Baileys også gerne en trækonstruktion palle som en væghængt plade rack , med bøjet søm til at holde pladerne på plads . Gamle franske tærte og budding dåser foretage attraktive pendel lamper til belysning af et arbejde counter eller et køkkenbord . Forkerte træstole i mindre end perfekt brugt stand kan males i lyse farver for en spise-i køkkenet .

Sanity Savers for Lejere

Lejere har det dobbelte besværet med en dårligt designet køkken , de kan ikke renovere . Et par tips til fastsættelse op et køkken du kan leve med at komme fra Austin arkitekt Cindy Black . Fjern dørene fra gamle og kedeligt overskabe i en trang køkken for at skabe illusionen af rummet . Organiser retter og andre lagrede objekter forsigtigt på hylderne . Lyse op et kedeligt køkken med objekter , du kan tage med dig , når du bevæger dig . En mur ur fra en museumsbutik , til smukke viskestykker dække en uinspireret håndklæde bar , en usædvanlig krydderihylde eller en vidunderlig lamineret plakat kan forvandle rummet . De-roder kan være en redningskrans for en lejer . Alle gadgets , der venter til " en dag " køkken med masser af skabe , hylder og en separat pantry skal ses med en kold øje . Sælge hvad der ikke vænne hyppigt frigør plads og nogle penge til disse nye viskestykker .

Anden Artikel

 • hvordan man laver en kødædende terrarium med et akvarium
 • hvordan du fjerner tørret latex maling fra tøj
 • hvordan man kan gøre foret fane øverst forhæng
 • hvordan man kan arrangere møbler omkring en pejs og TV
 • billige køkken renovering ideer
 • hvordan man kan dekorere rustikke hytter
 • kabinet design ideer
 • Disney Princess udsmykning idéer
 • hvælvede loft maleri ideer
 • laminatgulv fliser , der ligner keramiske fliser
 •