andre anvendelser for træ skodder

andre anvendelser for træ skodderHvis du elsker udseendet af skodder , men ikke har noget brug for dem udendørs , så brug dem til at dekorere det indre af dit hjem og tilføje en smule gammeldags charme . Du kan købe nye skræddersyede eller standard skodder på din lokale home forbedring butik , eller du kan gå grøn og købe gamle reddet skodder fra et værft salg eller redde butikken .

Organiser

Hvis du ønsker at tilføje en lidt mere organisation i dit liv , tilføjer en lukkertid eller to kan hjælpe dig gøre det . Hængende en lukkertid på væggen skaber et sted at gemme vigtige post , ligesom regninger , der skal betales eller feriekort . Har et sted hvor man hænger personlige ting på væggen ? Du kan gemme det væk , når gæsterne besøger ved at hænge skodder på hængslerne på begge sider . Hvis en ny kuffert eller indbygget i hylder er i din fremtid , kan du spare penge ved at købe gamle skodder til at dække op fronter stedet for at købe nye døre .

Tilføj Detail

Et køkken , badeværelse eller stue , der er søger ho-hum kan krydret op ved at tilføje skodder , der giver et strejf af historie eller kystområder lever tema til din indretning . Udskiftning skabslåger eller dækker siderne af en ø med gamle skodder tilføjer også smag i et køkken . Skodder kan også tilføjes på begge sider af et badeværelse spejl for at skabe et samlingspunkt , eller bruge skodder og en lille skov for at skjule et tv i stuen . Hvis du har brug for et vindue, behandling for at ulige smalle vindue , en gammel sæt skodder vil tilføje nogle visuelle interesse .

Opret Privacy

Du kan skabe nogle privatliv for dig hjem eller studio lejlighed med skodder . Vedhæft tre eller flere skodder sammen om at skabe en Privacy Screen , eller hvis du kan finde en stor nok , skal du bruge en stor lukker eller to til at skabe en hængslet eller lomme døren.

Gør Decor

Hvis en kortere lukkertid er, hvad du har fået , kan du oprette andre små indretning elementer ved hjælp af en eller flere. To små skodder kan omdannes til en glødende , antik udseende stearinlys indehaveren , eller en lukkertid kan tjene som en hylde til lette emner , som udstoppede dyr i et barns værelse . Hvis dit soveværelse er shabby chic , kan du prøve at bruge gamle skodder til at oprette en headboard eller til at dække kommoder eller andre møbler .

Anden Artikel

 • glidende closet dør ideer
 • mail organisation ideer
 • ideer til tårnet centerpieces
 • månen og stjernerne planteskole indretning
 • hvordan man kan ombetrækkes en præstens stol
 • hvordan man kan tage rynker ud af ren og skær gardiner
 • ideer til vinduet behandlinger af glasskydedøre
 • soveværelse design ideer til drenge
 • soveværelse udsmykning ideer til kvinder
 • hvordan man kan gøre spejl hjem indretning for en væg
 •