typer af under - kabinet lys

typer af under - kabinet lysNår de fleste mennesker tænker på under-kabinet lys , tror de af køkkenet , fordi det er her, en sådan belysning anvendes generelt . Grunden til dette er , at bordplads er kostbar i køkkenet og under-kabinet lys oplyser arbejdsområdet uden at optage bordplads . Under-reolbelysning bruges nu mange steder til opgave belysning , punktbelysning og dekorativ belysning .

Rope Lights

Rope lys er nok den letteste type af under-kabinet lys til at bruge . Disse typer af lys er klar plast reb foret med LED lys . De er nemme at installere , bruger meget lidt energi , kommer i en bred vifte af farver og ikke får varmt . Den ene ulempe er , at reb lys er hovedsagelig dekorative og ikke sætter sig meget lys . Lyset er også spredes over et stort område og er ikke retningsbestemt .

lysstofrør

lysstofrør er små halogenlamper , der passer ind et spor, og er jævnt fordelt langs dette spor . Sporet kan brugerdefinerede skåret til at passe det område , der skal være oplyst . Lysstofrør kan anvendes under kabinetter , langs reoler , i kuriositet kabinetter og endda langs kroneformen . Den lille størrelse lysstofrør giver dem mulighed for at blive installeret næsten hvor som helst i dit hjem , hvor du ønsker at tilføje en blød , dekorativ glød . Lysstofrør anvendes primært til dekorative formål , selv om halogenspots kan afgive en masse lys, halogenlamper , der anvendes i lysstofrør er små , energibesparende modeller , der lyser mere end lys . Halogenspots er kendt for at brænde meget varme , men på grund af den beskedne størrelse af strimler pærer , de ikke bliver meget varm .

Puck Lights

Puck lys får deres navn , fordi de ligner en hockey puck . Puck lys er meget populære for belysning mange forskellige typer af områder , fordi de er ekstremt nemme at installere . Sammen med nem installation , kommer puck lyser i forskellige wattager , typer og stilarter . Nogle typer af pucken lys kan installeres i en snor til at belyse et stort område , og nogle modeller har en touch modul, der tillader dem at være tændt fra ethvert sted på disken . Den eneste ulempe pucken lys er at de er halogenpærer , så højere watt pærer kan få temmelig varm . Hvis du bruger en højere watt -modeller , passe på ikke at installere dem tæt til noget brandfarligt , slå dem fra , når de ikke er i brug , købe touch-modeller , der giver mulighed for tre forskellige effekttrin og bruge lav indstilling, når intense lys er ikke nødvendigt for arbejde .

Anden Artikel

 • ideer til belysning reoler
 • hvordan man kan skære en dørmåtte til størrelse
 • hvordan du fjerner badekarret lim decals
 • hvordan du installerer forsænket lys under køkkenskabe
 • hvordan man vælger indervæg farver til dit hjem
 • hvordan man kan måle for et vindue Valance
 • belysning krav i køkkenet
 • hvordan man opbygger en japansk papir gulvlampe
 • kids ’ vægfarver
 • hvordan man kan købe mini blinds til dit hjem
 •