sjove ideer til at dekorere mit værelse

sjove ideer til at dekorere mit værelseKom i kontakt med din legesyge side som du designe et rum bygget op omkring det sjovt . Du kan finde sjove ideer , der passer til næsten enhver stil eller budget . Mange af de sjove soveværelset ideer, du opdager her, kan endda ske ved dem af jer med en mindre end kunstnerisk bøjet .

Lys

Kom i kontakt med din kreative side ved at lave lampeskærme , der tilføjer dejlig hånd på dit soveværelse . En blomst lampe er let at gøre ved hjælp af tønden skyggen af en lille lampe . Vælg en eller to af dine foretrukne farver 1/2-inch bred bånd og skær den 1- tomme længere end skyggen . Hot lim hver ende til den indvendige top og bund af lampeskærm . Gentag dette omkring lampen , så der er ca en tomme og en halv mellem hver bånd . Lim silke margueritter i slutningen af hvert bånd omkring bunden af skærmen for en yndig sengelampe . Du kan give denne lampe et maskulint twist ved at vælge en større lampe base og tønde skygge . I stedet for bånd , give nyt liv til de gamle karakter og ferie bånd , der er blevet gemt på bagsiden af dit skab for de seneste fem år. Hot lim dem på plads , og lad enderne dingle fra bunden af lampen . Du kan også jazz op loftslamper ved at erstatte dem med vedhæng lys i forskellige former og størrelser . Et billigt alternativ er at dingle kostume smykker fra let skygge , og sørg for ikke at lægge brikkerne for tæt på pæren . Lav en blomst med reb lys, som du lægger på hovedet af din seng med en hæftepistol .

Strand Sjov

Ignorer dem , der insisterer på, at du er nødt til at lægge væk din strand legetøj i september. Brug dem året rundt i dit soveværelse , tilføjer farve og påmindelser af sjov i sandet . Pick up lille strand bolde på din lokale landhandel for øre på dollar , efter at puljer tæt på. Hænge dem fra dit soveværelse loft med fiskesnøre og små billedramme negle. Lean en surf bord i hjørnet af dit værelse eller fastgør den over din seng som en hovedgærde. Lav en vaskeri hæmmer af billige , farverige slanger . Du skal blot indsætte en pap rør eller cylinder formet trash bin i midten af ringene og sæt din nye hæmme i hjørnet af dit værelse .

Sengehimler

Du kan ændre hele fornemmelsen af dit værelse med en baldakin . Skrue 1- tommer bredt væg støbning til dit loft i samme bredde og længde som din seng . Fra støbning hænge farverige bånd , der encases hele din seng rum . Brug farverige hår bånd til at trække bånd fra midten til siderne , så du kan bevæge sig frit ind og ud af din seng . Du kan ændre dette udseende ved at trække sammen gamle musik -cd'er eller ved hjælp af perler . Tag en gammel vinduet og gøre det til din overbygningsrammen . Male det i lyse farver eller bruge metallisk spraymaling . Suspenderer den fra loftet over din seng . Hvor langt du indstille det over din seng vil afhænge af din loftshøjde . Fjern ruderne inden ophængning , så du kan flette dele af farvestrålende julelys gennem åbninger og dække med en ren og skær drapere . Du kan også lade ruderne intakt og male dem blå , før du tilføjer bladguld stjerner og måner .

Anden Artikel

 • dekorative maleri ideer til stole
 • kælder vindue muligheder
 • klamrer vægdekoration ideer til børneværelser
 • teen quad soveværelse ideer
 • stilarter servietter
 • organisk vindue behandlinger
 • pejs trim ideer
 • nem møbler lakering ideer
 • hvordan man kan male frysere i creme farve
 • DIY mælk maling
 •